EjendomsWatch

Omstridt ejendomsinvestor skal rive ned i Slagelse

Slagelse Kommunes har mistet tålmodigheden med jysk ejer af forfaldne ejendomme i midten af byen og sætter nu skæringsdato for nedrivning. Klarer han ikke selv opgaven, sender kommunen regningen videre.

Foto: Google Street View

Slagelse Kommune tvinger nu Åsted Ejendomme til at rive Sericol-bygningerne i Løvegade 67 i Slagelse ned. Det skriver Sjællandske.

De faldefærdige ejendomme har stået tomme i 15 år, og trods påbud har det Frederikshavn-baserede selskab med Troels Vejby i spidsen ikke spærret grunden af. Nu er politikernes tålmodighed sluppet op.

"Det har været livsfarligt at gå rundt derinde, og det er kun blevet værre. Mursten er faldet ind til naboen, og det er et forfærdeligt syn. Nu lægger vi et pres," siger Villum Christensen (LA), formand for erhvervs-, plan- og miljøudvalget i Slagelse Kommune, til Sjællandske.

Adressen har igennem tiden ageret nattely for hjemløse, mens byens brandvæsen i flere tilfælde er rykket ud til brande i ejendommene. Påbuddet betyder, at Troels Vejby — hvis ikke han selv sørger for at rømme grunden inden foråret 2018 — får regningen, når kommunens maskiner er færdige.

Omstridt ejendomsinvestor får kommune til at skærpe tonen

Jysk ejendomsinvestor giver lokalpolitikere grå hår i hovedet

Slagelse har flest tilflyttere uden for storbyerne

Mere fra EjendomsWatch

Bekymrede bestyrelsesmedlemmer trækker fondstilsyn ind i sag om ejendomsadvokater

FINGRENE I FONDSMIDLER: Erhvervsstyrelsen har bedt om en forklaring fra fond, hvor to advokater, der er far og søn, har modtaget millioner af kroner i diverse honorarer. Det sker efter en henvendelse fra to uafhængige medlemmer af fondsbestyrelsen, der ser på situationen "med stigende bekymring." Bestyrelsesformand afviser kritikken.

Proptech solgt til mediekoncern

"Det passer perfekt til strategien om at styrke vores eksisterende virksomheder via opkøb," lyder det fra koncerndirektør efter opkøb af softwarefirma målrettet ejendomsadministration.

DI-direktør med rette "etiske kompas" bliver ny frontfigur hos Ejendomdanmark

Afløseren for adm. direktør Jannick Nytoft findes hos Dansk Industri, men hans cv fra andre organisationer er langt. "Personlighed og ledelseserfaring" har vejet tungest i rekrutteringen, fortæller Ejendomdanmark-formand til EjendomsWatch og lufter ambition om at komme "tættere på vores medlemmer." (Opdateret)

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier