EjendomsWatch

Omstridt ejendomsinvestor skal rive ned i Slagelse

Slagelse Kommunes har mistet tålmodigheden med jysk ejer af forfaldne ejendomme i midten af byen og sætter nu skæringsdato for nedrivning. Klarer han ikke selv opgaven, sender kommunen regningen videre.

Foto: Google Street View

Slagelse Kommune tvinger nu Åsted Ejendomme til at rive Sericol-bygningerne i Løvegade 67 i Slagelse ned. Det skriver Sjællandske.

De faldefærdige ejendomme har stået tomme i 15 år, og trods påbud har det Frederikshavn-baserede selskab med Troels Vejby i spidsen ikke spærret grunden af. Nu er politikernes tålmodighed sluppet op.

"Det har været livsfarligt at gå rundt derinde, og det er kun blevet værre. Mursten er faldet ind til naboen, og det er et forfærdeligt syn. Nu lægger vi et pres," siger Villum Christensen (LA), formand for erhvervs-, plan- og miljøudvalget i Slagelse Kommune, til Sjællandske.

Adressen har igennem tiden ageret nattely for hjemløse, mens byens brandvæsen i flere tilfælde er rykket ud til brande i ejendommene. Påbuddet betyder, at Troels Vejby — hvis ikke han selv sørger for at rømme grunden inden foråret 2018 — får regningen, når kommunens maskiner er færdige.

Omstridt ejendomsinvestor får kommune til at skærpe tonen

Jysk ejendomsinvestor giver lokalpolitikere grå hår i hovedet

Slagelse har flest tilflyttere uden for storbyerne

Forsiden lige nu

Egenrådig fond frasælger 221-årig ejendom i København

Erhvervsdrivende fond, der ikke efterlever god fondsledelse, sælger historisk ejendom i Fredericiagade i hjertet af København. Køber er en privat investor med bistand fra projektudbyderen Crescendo. Mægler på handlen uddyber over for EjendomsWatch de videre planer med ejendommen. Fondsformand er fåmælt. (Opdateret.)

Intelligente bygninger giver bedre bundlinje

It-teknologi har holdt sit indtog overalt, også i erhvervsejendomme, der nu bliver intelligente. Det vil fremover blive et konkurrenceparameter for virksomhedernes indtjening, lyder det. ISS er i fuld gang.

Relaterede

Seneste nyt

Job

Se flere

Se flere

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier