EjendomsWatch

Boligselskab får grønt lys til byggeprojekter

To grundsalg fra kommune giver nye almene boliger på Midtsjælland.

Foto: Colourbox

I alt 54 almene boliger er på vej til Sorø Boligselskab, efter byrådet i den midtsjællandske by har givet grønt lys til at sælge to grunde for samlet 7,3 mio. kr. Det skriver Sjællandske.

De 30 af lejeboligerne skal bygges på Elmebjergvej i Pedersborg i det nordlige Sorø, mens de øvrige 24 bliver bygget på Stenkistebuen, som er den del af den nye Klokkergårdudstykning i bydelen Frederiksberg.

Ved samme byrådsmøde, hvor grundene blev besluttet solgt, blev der fra byrådets side ydet grundkapitalindskud samt stillet lånegaranti for de to projekter.

For Elmebjergvej-projektet er tale om et grundkapitalindskud på knap 2,4 mio. kr. samt lånegaranti på 37,1 mio. kr. For Klokkergård-projektet er der tale om et grundkapitalindskud på 4,9 mio. kr. og lånegaranti for 43,2 mio. kr.

15.000 kvm industriejendom på Midtsjælland får nyt liv

Stort udviklingsprojekt på Midtsjælland undervejs

Hospital får grønt lys til salg af ejendomme

Mere fra EjendomsWatch

Ny metrodirektør vil skabe rammerne for det gode liv i København

Carsten Riis motiveres af, at hans arbejde har betydning for mange mennesker nu og i fremtiden. ”Vi har faktisk været med til at løse en samfundsmæssig udfordring, men på en måde så København bliver en bedre by,” siger den nye metrodirektør i et interview med MobilityWatch.

Læs også

Seneste nyt

EjendomsWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier