EjendomsWatch

15.000 kvm industriejendom på Midtsjælland får nyt liv

Stop 37 bliver det nye navn for industriejendom nær Vestmotorvejen på Midtsjælland, som lokal investor netop har skudt penge i.

Foto: PR

Efter at have stået delvist tom i flere år vil en 15.000 kvm industribygning på Centervej i Sorø danne ramme om ny udvikling i erhvervsområdet, skriver Dagbladet Ringsted.

Det er den lokale investor Niels Jørgensen, der har overtaget ejendommen med henblik på at skabe liv og tiltrække nye virksomheder.

"Beliggenheden er fænomenal i forhold til motorvejen. Man kan ganske enkelt ikke komme tættere på. Sorø ligger lige midt mellem Odense og København, og der er nem adgang til både syd og nord herfra," siger Niels Jørgensen til avisen.

Kommunes erhvervschef Niels-Henrik Glisbjerg glæder sig over, at der kommer udvikling i området.

Ejendommen - der nu skal omdøbes til Stop 37 efter nummeret på motorvejsafkørslen - er fra 1989 og er løbende moderniseret til lager- og værkstedshaller med en loftshøjde på op til 5,5 meter og med tilhørende administrationslokaler, skriver avisen.

Slagelse har flest tilflyttere uden for storbyerne

Flere flytter ind i fabrikker og lagerbygninger

Langt færre industriejendomme på Sjælland står tomme

Mere fra EjendomsWatch

Briefing uge 20: Proptech, slæb og raseri

Innovation og data var i højsædet, da store dele af branchen mødtes til Proptech Symposium i denne uge. Her var humøret lidt bedre end hos pirrelig jysk ejendomsudvikler. Og så vil Ejendomdanmarks nye topchef kæmpe for flere politiske resultater.

Michael Kaa fordobler overskuddet og lukrerer på stigende inflation

Det forgangne år bød på mere end en fordobling af overskuddet i MKA Ejendomme, som Michael Kaa Andersen står bag. Yderligere værdiopskrivninger venter på den anden side af en række igangværende udviklingsprojekter, fortæller milliardinvestoren i et interview med EjendomsWatch.

Læs også

Seneste nyt

EjendomsWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier