EjendomsWatch

Stort udviklingsprojekt på Midtsjælland undervejs

Bygninger på i alt 260.000 kvm skal enten sælges, udlejes eller rives ned.

Foto: PR

I Dianalund nord for Sorø er en samlet bygningsmasse på 260.000 kvm ved at blive gennemgået med henblik på en mulig udstykning i mindre dele, skriver Sorø Avis.

Det er området, der bl.a. huser epilepsihospitalet Filadelfia i midten af Dianalund, det handler om, og hvor boligerne ikke længere er målrettet hospitalets ansatte.

"Førhen boede de ansatte i området, men i dag har forholdene ændret sig.I dag er de fleste af de ansatte pendlere, som kører til Dianalund fra både Fyn og København. Derfor har vi gennem et par år gradvist forsøgt at sælge eller leje ud. Men nu vil vi samle driften og så kigge på, hvad der skal ske med de øvrige områder. Det kan være salg, udlejning eller nedrivning, siger adm. direktør, Jens-Otto Skovgaard Jeppesen, til avisen.

Ejendomsmæglerkæden Nybolig i Sorø er hyret til opgaven. Det første hus er solgt og flere kommer i udbud efter sommerferien, fremgår det.

Købere står på spring til Forsvarets forladte københavnerejendomme

Byggeboom i Sydbyen i Silkeborg

13.000 kvm boliger på vej i Roskilde

Mere fra EjendomsWatch

Briefing uge 48: Købmændenes klub

Ejendomsdirektøren i en større dagligvarekæde spiller en ufrivillig hovedrolle i en penibel sag, der ser ud til at gribe om sig. Det samme gør intrigerne i landets største almene boligforening, hvor en direktørfyring ser ud til at dække over mere, end hvad øjet lige ser.

Konkurrence om at byudvikle ved København Syd Station er begyndt

Metroselskabet starter udbud af nyt byområde ved Ny Ellebjerg Station, som fra næste år bliver døbt København Syd med metro, tre S-togslinjer og flere internationale tog til følge. Byområdet skal indeholde erhverv, boliger og butikker, fremgår af udbudsmaterialet.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

EjendomsWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier