EjendomsWatch

Dades vil udbygge indkøbscenter i Holstebro

Efter et andet indkøbscenter blev droppet i den vestjyske by, er ejendomsinvesteringsselskabet nu klar til at udvide, lyder fra topchef. Biograf kan også være en del af planerne.

Foto: PR-illustration

Dades, som ejer Nørreportcentret i Holstebro, er så langt fremme med planer om en udvidelse af centret, at selskabet snart forventer at kunne melde endelig ud om planerne. Det siger Boris Nørgaard Kjeldsen, adm. direktør hos Dades, til Dagbladet Holstebro.

"Vi arbejder med planer, hvor vi ser på mulighederne for en udvidelse og en opgradering af Nørreportcentret, og det sker i lyset af, at Enghavecentret ikke bliver realiseret," siger Boris Nørgaard Kjeldsen.

Han henviser til, at den stigende efterspørgsel på indkøbsmuligheder er indtil videre ikke blevet efterkommet, efter A. Enggaard måtte droppe planerne om at bygge et stort indkøbscenter i Enghaven.

Droppet storcenter efterlader A. Enggaard uden plan for millionejendomme

Skrottet butikscenter i Holstebro lever endnu

Boris Nørgaard Kjeldsen kan endnu ikke sige noget om størrelsen af den forventede udvidelse. Han vil ikke afvise, at der er planer om at bygge biograffaciliteter.

Dades poster tocifret millionbeløb i renovering af butikscenter

Shoppingcenter tjener mere på lidt flere kunder

Kirke kapper seks meter af omstridt centers tårn

Mere fra EjendomsWatch

Tidligere topchef forlader Colliers

Efter ti år hos Colliers har den tidligere adm. direktør Jeppe Schønfeld besluttet sig for at stoppe som partner hos erhvervsmægleren. ”Jeg har i noget tid følt et behov for nye udfordringer og en ændret anvendelse af min tid,” forklarer han.

Bestyrelsesformand kan være i spil til direktørstol i AAB

Jagten på ny adm. direktør i AAB er startet. Et rekrutteringsbureau er for første gang i boligforeningens historie hyret til at finde de rette kandidater. Bestyrelsesformand ønsker ”stærk profil, der kender AAB indgående.” Flere kilder peger på, at den karakteristik er skabt til ham selv. Ledelsesrådgiver advarer.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

EjendomsWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier