EjendomsWatch

Dades vil udbygge indkøbscenter i Holstebro

Efter et andet indkøbscenter blev droppet i den vestjyske by, er ejendomsinvesteringsselskabet nu klar til at udvide, lyder fra topchef. Biograf kan også være en del af planerne.

Foto: PR-illustration

Dades, som ejer Nørreportcentret i Holstebro, er så langt fremme med planer om en udvidelse af centret, at selskabet snart forventer at kunne melde endelig ud om planerne. Det siger Boris Nørgaard Kjeldsen, adm. direktør hos Dades, til Dagbladet Holstebro.

"Vi arbejder med planer, hvor vi ser på mulighederne for en udvidelse og en opgradering af Nørreportcentret, og det sker i lyset af, at Enghavecentret ikke bliver realiseret," siger Boris Nørgaard Kjeldsen.

Han henviser til, at den stigende efterspørgsel på indkøbsmuligheder er indtil videre ikke blevet efterkommet, efter A. Enggaard måtte droppe planerne om at bygge et stort indkøbscenter i Enghaven.

Droppet storcenter efterlader A. Enggaard uden plan for millionejendomme

Skrottet butikscenter i Holstebro lever endnu

Boris Nørgaard Kjeldsen kan endnu ikke sige noget om størrelsen af den forventede udvidelse. Han vil ikke afvise, at der er planer om at bygge biograffaciliteter.

Dades poster tocifret millionbeløb i renovering af butikscenter

Shoppingcenter tjener mere på lidt flere kunder

Kirke kapper seks meter af omstridt centers tårn

Mere fra EjendomsWatch

Mogens de Linde nærmer sig mursten for 4 milliarder

Byggeselskab Mogens de Linde gik frem på driften i 2021, mens der blev barberet omkring en fjerdedel af top- såvel som bundlinje. Værdiopskrivninger sætter igen i år et markant aftryk på regnskabet fra det aarhusianske ejendomskoryfæ, der netop har sammensat en ny ledelse.

Her er de seneste tinglyste ejendomshandler

Københavnske City Apartment indtager med tocifret millionopkøb førstepladsen på dagens liste med 11 transaktioner. Listen bringes i samarbejde med dataplatformen Resights og omfatter seneste tinglyste ejendomshandler i Danmark på over 10 mio. kr.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

EjendomsWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier