EjendomsWatch

Droppet storcenter efterlader A. Enggaard uden plan for millionejendomme

Den nordjyske entreprenør A. Enggaard står tilbage uden plan for to ejendomme i Holstebro, man havde købt som et led i opførslen af det nu droppede storcenter i byen.

Foto: Ritzau Scanpix/Tobias Nicolai

Entreprenørfirmaet A. Enggaard står tilbage med to ejendomme i Holstebro, som man ikke rigtigt ved, hvad man skal bruge til, efter planerne om et butikscenter til over en halv milliard kr. blev droppet i sidste uge. Det skriver Dagbladet Holstebro.

I forberedelserne til et kommende center havde A. Enggaard købt to ejendomme på Nørregade i Holstebro, som man ville rive ned for at lave indgang til centret. Men da A. Enggaard nu har trukket sig fra byggeriet, står man tilbage med to bygninger, som i selskabets 2015-regnskab stod til en værdi på 41,5 mio. kr.

"Vi har hele tiden været overbeviste om, at de to ejendomme skulle være brugt i forbindelse med, at centret skulle bygges sammen med gågaden. Derfor har vi ingen plan b, og derfor lægger vi nu hovedet i blød for at vurdere, hvad ejendommene skal bruges til," siger Asger Enggaard, adm. direktør i A. Enggaard, til mediet.

Han forklarer, at alle muligheder står åbne, men planen er ikke at leje ejendommene ud, før der er kommet en afklaring på, hvad der skal ske i området.

Butikscenter til over en halv milliard i Holstebro droppes 

Aalborg-matador må ændre i planer for havnebyggeri

PFA og A. Enggaard i trecifret millionhandel i Aalborg

Aalborg vil bygge boliger ud i Limfjorden 

Mere fra EjendomsWatch

Konkurrence om at byudvikle ved København Syd Station er begyndt

Metroselskabet starter udbud af nyt byområde ved Ny Ellebjerg Station, som fra næste år bliver døbt København Syd med metro, tre S-togslinjer og flere internationale tog til følge. Byområdet skal indeholde erhverv, boliger og butikker, fremgår af udbudsmaterialet.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

EjendomsWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier