EjendomsWatch

Droppet storcenter efterlader A. Enggaard uden plan for millionejendomme

Den nordjyske entreprenør A. Enggaard står tilbage uden plan for to ejendomme i Holstebro, man havde købt som et led i opførslen af det nu droppede storcenter i byen.

Foto: Ritzau Scanpix/Tobias Nicolai

Entreprenørfirmaet A. Enggaard står tilbage med to ejendomme i Holstebro, som man ikke rigtigt ved, hvad man skal bruge til, efter planerne om et butikscenter til over en halv milliard kr. blev droppet i sidste uge. Det skriver Dagbladet Holstebro.

I forberedelserne til et kommende center havde A. Enggaard købt to ejendomme på Nørregade i Holstebro, som man ville rive ned for at lave indgang til centret. Men da A. Enggaard nu har trukket sig fra byggeriet, står man tilbage med to bygninger, som i selskabets 2015-regnskab stod til en værdi på 41,5 mio. kr.

"Vi har hele tiden været overbeviste om, at de to ejendomme skulle være brugt i forbindelse med, at centret skulle bygges sammen med gågaden. Derfor har vi ingen plan b, og derfor lægger vi nu hovedet i blød for at vurdere, hvad ejendommene skal bruges til," siger Asger Enggaard, adm. direktør i A. Enggaard, til mediet.

Han forklarer, at alle muligheder står åbne, men planen er ikke at leje ejendommene ud, før der er kommet en afklaring på, hvad der skal ske i området.

Butikscenter til over en halv milliard i Holstebro droppes 

Aalborg-matador må ændre i planer for havnebyggeri

PFA og A. Enggaard i trecifret millionhandel i Aalborg

Aalborg vil bygge boliger ud i Limfjorden 

Mere fra EjendomsWatch

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier