EjendomsWatch

Skrottet butikscenter i Holstebro lever endnu

Et planlagt butikscenter i Holstebro, som både kirke og loge har vendt sig imod, oplever "seriøs interesse" fra anden side, efter at A. Enggaard har trukket sig.

Foto: Atra Arkitekter

Det vakte opsigt, at da Aalborg-entreprenøren A. Enggaard i februar meldte ud, at man alligevel ikke ville bygge butikscenter i Enghaven i Holstebro til en halv mia. kr. Men ifølge borgmester H.C. Østerby (S) er der dialog i gang til anden side, der kan virkeliggøre en del af projektet, skriver Dagbladet Holstebro-Struer.

Direkte adspurgt om der stadig er interesse for at bygge i Enghaven, svarer han:

"Det kan jeg bekræfte. Og det er også en seriøs interesse. Derfor har vi også været interesseret i at gøre plangrundlaget færdigt," siger Østerby til avisen, hvori han også udtrykker forventning om en afklaring på næste byrådsmøde i maj.

Af referatet fra seneste byrådsmøde tirsdag fremgår det, at "sagen søges afklaret inden juli måned 2017".

Til EjendomsWatch sagde A. Enggaards topchef, Asger Enggaard, i februar, at det ikke udelukkende er indsigelser fra den lokale kirke, der har lukket projektet, som også byens frimurerloge har udtrykt skepsis over for.

"Jeg tror, det er en sum af mange ting. Det har været et komplekst sagsgrundlag og et komplekst plangrundlag inde i byen, som har gjort, at tingene har taget lang tid. At der kommer et veto på den lokalplan, der lå nu, er så dråben, der får det til at flyde over," lød det.

Kirke kapper seks meter af omstridt centers tårn

Droppet storcenter efterlader A. Enggaard uden plan for millionejendomme

Butikscenter til over en halv milliard i Holstebro droppes

Forsiden lige nu

Ugens bedste historier på EjendomsWatch

Nedenfor bringes en oversigt over de væsentligste historier i den forløbne uge, hvor pensionsmidler tilflød både Horsens og Helsingør, en diskret fond solgte fra i København, MT Højgaard tabte penge, mens NCC købte op og hvor makkerparret bag Gefion Group uddybede deres forretningsmodel i et i interview med EjendomsWatch.

Relaterede

Seneste nyt

Job

Se flere

Se flere

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier