EjendomsWatch

Ni nye shoppingcentre er på vej i Jylland

Befolkningen i Jylland kan se frem til 193.000 kvm afsat til shopping og tilhørende oplevelser fordelt på ni større jyske byer inden for de kommende år. Esbjerg åbner ballet med Broen til foråret.

Foto: PR-illustration

I foråret 2017 åbner Broen Shopping i centrum af Esbjerg. Selve byggeriet af de i alt 33.000 kvm shoppingcenter er begyndt at tage form i bybilledet, og 80 pct. af de op imod 70 butikker, som kommer til at ligge i centret, er allerede lejet ud.

Direktør Robert Andersen i udviklings- og servicevirksomheden TK Development, som er medejer af Broen, er derfor meget tilfreds. Ankerlejerne Kvickly, H&M, Bahne, Imerco og Gina Tricot er på plads, og nu mangler han blot at fylde de sidste kvm op med specialbutikker og spisesteder. Men esbjergenserne er ikke de eneste, der kan se frem til nye shoppingmuligheder. Otte andre jyske byer har også større planer om nye centre eller større centerudvidelser på vej.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra EjendomsWatch

Kaserne solgt til pengemænd fra Dubai – udlandsdansker spøger stadig

Tidligere militærkaserne i Nordsjælland er blevet solgt for et tocifret millionbeløb til udenlandske investorer. Udlandsdansker, der længe har forsøgt at overtage ejendommen, spiller stadig en rolle. Kurator i konkursboet, der sælger, varsler erstatningssag på baggrund af tidligere mislykkede handler.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

EjendomsWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier