EjendomsWatch

Ni nye shoppingcentre er på vej i Jylland

Befolkningen i Jylland kan se frem til 193.000 kvm afsat til shopping og tilhørende oplevelser fordelt på ni større jyske byer inden for de kommende år. Esbjerg åbner ballet med Broen til foråret.

Foto: PR-illustration

I foråret 2017 åbner Broen Shopping i centrum af Esbjerg. Selve byggeriet af de i alt 33.000 kvm shoppingcenter er begyndt at tage form i bybilledet, og 80 pct. af de op imod 70 butikker, som kommer til at ligge i centret, er allerede lejet ud.

Direktør Robert Andersen i udviklings- og servicevirksomheden TK Development, som er medejer af Broen, er derfor meget tilfreds. Ankerlejerne Kvickly, H&M, Bahne, Imerco og Gina Tricot er på plads, og nu mangler han blot at fylde de sidste kvm op med specialbutikker og spisesteder. Men esbjergenserne er ikke de eneste, der kan se frem til nye shoppingmuligheder. Otte andre jyske byer har også større planer om nye centre eller større centerudvidelser på vej.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra EjendomsWatch

Klumme: Nye finansieringsvilkår ændrer markedet for ejendomsudvikling markant

Det nuværende rentemarked og kommende krav fra Finanstilsynet vil medføre en kraftig forringelse af ejendomsbranchens finansieringsvilkår. Det skaber muligheder for både ejendomsudviklere og ejendomsinvestorer, især dem, som formår at agere i et tiltagende komplekst juridisk miljø, lyder det fra Bech-Bruun-advokat i denne klumme.

Krise tvinger ejendomsmæglere til at barbere i staben

Den finansielle uro har også ramt landets mæglere. Tiderne med fuld fart fremad er sat på hold – organisationerne skæres til, medarbejdere fyres, men enkelte ser det som en mulighed for at opsnappe de bedste kandidater. ”Medvinden skal nok komme tilbage,” siger Colliers-direktør.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

EjendomsWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier