EjendomsWatch

Almene boliger på vej i Slagelse

Boligforening afprøver koncept, hvor beboerne får medindflydelse på boligernes endelige udformning. Ejendommene er første etape af udvikling af nyt bykvarter.

Foto: Colourbox

Der er høje ambitioner hos Slagelse Boligselskab omkring selskabets nye projekt i Tidselbjerg-området i Slagelses nordlige del, skriver Sjællandske.

126 boliger skal efter planen opføres her i bebyggelsen Engdraget ved Hvedevej, og det bliver på mange måder et ualmindeligt byggeri, hvor der ikke mindst vil blive lagt vægt på bæredygtighed og på at inddrage de kommende beboere.

"Arkitekter er jo gode til at tegne, men det er jo ikke dem eller mig, der skal bo der. Derfor vil vi som noget nyt lade det være op til de nye beboere, hvordan deres område skal færdigindrettes, efter at de er flyttet ind. Det vil der blive sat penge af til, og boligselskabet vil stå for det i samråd med de 126 beboere," siger Arne Juul, direktør i Slagelse Boligselskab, der har udarbejdet det foreløbige projekt i samarbejde med Arkitema Architects, til avisen.

Projektet omfatter som nævnt 126 boliger, der på længere sigt skal blive en del af i alt 400-500 boliger af flere forskellige typer i hele Tidselbjergområdet. I projekt Engdraget bliver der tale om tæt lavt byggeri i form af toetagers rækkehuse.

Biograf-ruin bliver til boligejendomme

Kommune vil huse flygtninge i ghettoområder

Regeringens stop for nedrivninger bringer alment boligselskab på randen af konkurs

Mere fra EjendomsWatch

International investor skyder kvart milliard i København

En tre år gammel bolig- og erhvervsejendom på Frederiksberg skifter hænder, efter at en fond under LaSalle Investment Management har udset sig aktivet som sin første investering i den danske hovedstad. ”En vigtig milepæl i fondens strategi,” lyder det fra køber.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

EjendomsWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier