EjendomsWatch

Jysk ejendomsinvestor giver lokalpolitikere grå hår i hovedet

Ejer af centralt beliggende Slagelse-ejendom i forfald kan se frem til påbud om nedrivning efter at have forsømt bygningen i årevis, skriver Sjællandske.

Foto: Google Street View

Troels Vejby, der er direktør og medejer af Åsted Ejendomme i Frederikshavn, har givet lokalpolitikerne i Slagelse grå hår i hovedet.

Årsagen er en gammel industriejendom på Løvegade, som Ifølge Sjællandske har stået tom i 15 år, efter at en skiltefabrik rømmede ejendommen.

Nu varsler politikerne i kommunens økonomiudvalg et muligt påbud om nedrivning til den jyske ejer.

"Sericol-bygningerne er så dårligt vedligeholdte, at det kan være farligt at færdes der," siger borgmester Stén Knuth til Sjællandske.

Avisen har ikke kunnet træffe Troels Vejby for en kommentar.

Ifølge tingbogen er ejendommen på Løvegade 67 på godt 9000 kvm.

Åsted Ejendomme har i seneste regnskab ejendommen bogført til 8,7 mio. kr., men har gældsforpligtelser for små 8,9 mio. kr.

Slagelse har flest tilflyttere uden for storbyerne

Sjællandske hospitaler på 240.000 kvm solgt for 4 mio. kr.

Almene boliger på vej i Slagelse

Biograf-ruin bliver til boligejendomme

Mere fra EjendomsWatch

Briefing uge 32: Hvad er god service?

Branchen for ejendomsservice viste igen, at dens store akilleshæl er indtjeningen, mens resten af Danmark diskuterede, om udlejere har ret til at hæve huslejen, når inflationen stiger. Ugens overflyvning af de største historier på EjendomsWatch er klar.

Klumme: Forkast ny lov om andelsboliger

Den nuværende vilkårlighed i valuarvurderinger af andelsboliger vil fortsætte, hvis regeringens forslag om at ændre andelsboligloven, bliver til virkelighed, lyder det fra valuar Lars Wismann i denne klumme.

Jury på plads til Årets Ejendomsvirksomhed

EJENDOM2022: Erfarne navne fra ejendomsbranchen skal finde de bedst kvalificerede bud på vinderne af tre nye branchepriser, som uddeles på topmødet Ejendom2022 til november. Først skal EjendomsWatchs læsere og andre interesserede dog indstillle mulige kandidater.

Læs også

Seneste nyt

EjendomsWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier