EjendomsWatch

EDC Erhverv er kommet godt fra start i Slagelse

Nyt erhvervscenter skal understøtte en stigende investorinterese for Region Sjælland. Tidligere Home-chef står i front.

Foto: Ritzau Scanpix/Tariq Mikkel Khan.

EDC Erhverv Poul Erik Bech oplyser at være kommet godt fra start med en ny afdeling i Slagelse. I spidsen står erhvervsmægler Thomas Hansen, tidligere leder af Home i Korsør, samt Sven Lyse, der tidligere har arbejdet med udlejning og har en fortid i finanssektoren.

"Allerede de første 14 dage har vi haft en hel del aftaler. Slagelse er et område som rører meget på sig. Byen var ret mærket efter finanskrisen – men i dag er markedet helt normaliseret og vi ser særdeles positive takter i ejendomsmarkedet," siger John Borrisholt, EDC's regionsdirektør for Sjælland, i en pressemeddelelse.

”Der er desuden kommet flere store projekter til byen – såsom bl.a. Søfartsstyrelsen, som vores nye partner, Sven Lyse, bistår, og dette skaber mange arbejdspladser. Desuden er der kommet to nye pengeinstitutter til byen. Alt sammen er det et udtryk for, at området er i vækst,” fortsætter han.

Fratrådt EDC-chef: Daglig drift er andre bedre til end mig

Poul Erik Bech efter direktørexit: "Nogle gange har tingene en ende" 

EDC Erhverv ansætter finansmand som ny regionsdirektør 

Mere fra EjendomsWatch

Briefing uge 26: Over for gult

Med dagens Tour de France-start i København viser hovedstaden endnu engang sin status som en international by. Ikke så sært, at udenlandske investorer stadig gerne vil have del i værdierne, også selvom de måske tager et dyk for en tid.

Trængt boligfond må alligevel skride til salg

Frederiksberg Boligfond er stadig i så sårbar økonomisk situation, at der skal skaffes penge via ejendomssalg – præcist det, der i 2018 udløste folkelige protester, da Blackstone var udset som køber.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

EjendomsWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier