EjendomsWatch

Medie: Stor handel på vej i Odense

A. Enggaard kan være på vej mod et større opkøb i Odense, hvor det nordjyske ejendomsselskab i kulissen arbejder på at købe et større område af inderhavnen i Odense.

En stor handel kan være undervejs i Odense, hvor A. Enggaard pønser på at købe den resterende del af inderhavnen i Odense, der ifølge Fyens Stifstidende skal bruges til at udvikle boliger. | Foto: Colourbox

Det nordjyske ejendomsselskab A. Enggaard er på vej til at lave et større opkøb i Odense, hvor selskabet pønser på at købe en større bid af inderhavnen i Odense, skriver Fyens Stiftstidende, der har talt med en række anonyme kilder, som vurderer, at handlen kan løbe op i 700 mio. kr.

A. Enggaard vil ifølge avisen udvikle området sammen med pensionskassen PKA.

Der er tale om 170.000 kvm jord, et vandareal og mellem 167.000 og 182.000 etagekvm.

Asger Enggaard, der er direktør i firmaet, har ifølge Fyens Stifstidende mødtes med kommunens økonomiudvalg tilbage i september for at fortælle om, hvorfor selskabet ville være et godt bud på en fremtidig ejer af det store område.

Der mangler at blive givet den endelige tilladelse til projektet, men i morgen, tirsdag, afholdes der et ekstraordinært fællesmøde i økonomiudvalget samt by- og kulturudvalget, hvor planerne med inderhavnen skulle være på dagsordenen, skriver avisen.

I sommer gennemførte A. Enggaard, der i 2019 omsatte for 1,7 mia. kr., et generationsskifte, som betød, at familievirksomheden blev delt op mellem de to brødre Asger og Lars.

Asger Enggaard fik entreprenør- og udviklingsdelen, mens Lars fik krandelen. Brødrenes far, Jørgen Enggaard, er fortsat bestyrelsesmedlem begge steder.

Statens ejendomsselskab sætter 17 ejendomme til salg

Lokal investorkreds med Søren Enggaard i front står bag køb af Aalborg-sygehus

PKA investerer en halv milliard i udviklingsprojekt i Holbæk

Familieejet ejendomsselskab i Nordjylland går i opkøbsoffensiv med nyt navn

Ny bydel i Odense har fået sit navn – lokal borger står bag forslaget 

Mere fra EjendomsWatch

Her er de seneste tinglyste ejendomshandler

I samarbejde med platformen for ejendomsdata Resights bringer EjendomsWatch de seneste tinglyste ejendomshandler i Danmark på over 10 mio. kr. På dagens liste optræder VKR Holding og Køge Kommune, mens en ejendom på Bornholm er solgt for over 48 mio. kr.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier