EjendomsWatch

Statens ejendomsselskab sætter 17 ejendomme til salg

Freja Ejendomme udbyder en række ejendomme, som selskabet har overtaget fra tre statslige styrelser. Ejendommene er spredt over hele landet og henvender sig både til private og erhverv.

Blandt de udbudte ejendomme er Ringklostervej 18 ved Skanderborg. Den naturskønne ejendom rummer to bygninger, der er opført på en gammel klosterruin, Ring Kloster. | Foto: PR / Luftfotodanmark

Statens ejendomsselskab, Freja Ejendomme, sætter en række ejendomme til salg. Selskabet har for nyligt overtaget ejendommene fra Naturstyrelsen, Bygningsstyrelsen og Søfartsstyrelsen. Det fremgår af en pressemeddelelse.

Nogle af ejendommene er allerede sat til salg, andre er ved at blive klargjort og forventes at blive udbudt i de kommende måneder. Ejendommene er beliggende over hele landet og rummer alt fra en boligejendom på Frederiksberg, en tidligere politistation i Herning og en gammel klosterruin ved Skanderborg.

"Der er både ejendomme der henvender sig til private og til erhverv, og jeg forventer, at vi kommer til at opleve en stor interesse for disse ejendomme. Det bliver rigtig spændende at se i den kommende tid, hvordan vi kan skabe nyt liv i de her fantastiske ejendomme," udtaler Per Kondrup, salgschef i Freja Ejendomme, i pressemeddelelsen.

Statens ejendomsselskab sælger fra i Odense til lokal entreprenør 

Freja Ejendomme henter ny topchef med fortid i MT Højgaard

Statens ejendomsselskab mister sin øverste direktør

Statens ejendomsselskab skal sælge jysk politistation

A. Enggaard og PKA køber Egon Olsens fængsel: Skal udvikle ny bydel 

Mere fra EjendomsWatch

Læs også

Relaterede

Trial banner

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier