EjendomsWatch

Innovater udvikler Rema 1000-projekt i Odense med 82 boliger

Udvikleren har desuden sikret sig 15-årige lejemål med to detailkæder, og også 300 p-pladser indgår i projektet.

Foto: PR-visualisering: Årstidernes Arkitekter

Et nyt byggeri med navnet Odins Brygge og som skal rumme 82 lejeboliger, syv erhvervslejemål og et parkeringshus med over 300 pladser er ved at skyde op på havnen i Odense.

Det er oprindeligt Rema 1000-kæden, der har købt grunden, som siden er solgt til udvikleren Innovator, skal føre projektet ud i livet, oplyser mægleren på udlejningen, EDC Poul Erik Bech.

Rema 1000 og Aldi har begge underskrevet 15-årige uopsigelige lejekontrakter, og de flytter ind på hver 1200 kvm, fremgår det.

"Da Odense Kommune varslede trafikale ændringer i byen for at samle trafikken, forudså vi, at den intensive boligudvikling, der følger med parkeringszonen på havnen, ville skabe et behov for dagligvarebutikker. Derfor kontaktede vi kommunen, og sammen udarbejdede vi indledningsvist projektet," siger Rema 1000's udviklingsdirektør Stephan Sørensen i meddelelsen.

"Det er rigtig gode nyheder for havnen, at den får sit eget butiksliv, så de lokale beboere kan handle tæt på hjemmet. Vi er meget tilfredse med, at det er lykkedes, og at vi nu snart flytter ind til det hyggelige område," fortsætter han.

De 82 lejelejligheder på 1-3 værelser har et samlet areal på 5050 kvm, og første prøvebolig forventes klar i marts 2021, når entreprenøren NJ Gruppen har opført byggeriet, som Årstiderne Arkitekter har tegnet.

"Odins Brygge er placeret på en enestående beliggenhed, så det har været vigtigt for os at skabe lejligheder, hvor beboerne hver eneste dag får glæde af at bo en spytklat fra vandet. Derfor får alle boligerne store vinduespartier, og de fleste af lejlighederne får egen altan, hvorfra de kan nyde byens bedste udsigt over havnen. Desuden får penthouse-boligerne adgang til en stor og hyggelig taghave. Vi har prioriteret diversitet i projektet, så i det nye byggeri bliver der plads til alle fra den studerende, som har brug for en etværelseslejlighed, til den lille familie, som drømmer om en stor treværelseslejlighed," siger Morten Lykke, adm. direktør i Innovater, i meddelelsen.

Som en del af projektet opføres også et parkeringshus med 310 p-pladser og 90 p-pladser på terræn.

Projektet kommer til at binde byen og havnen sammen, mener Morten Nancke, partner i EDC Poul Erik Bech Odense C:

"Odins Brygge kommer til at skabe endnu mere liv på Havnepladsen, der allerede er et populært samlingspunkt med havnebad og basketbaner. Havnen ligger i gåafstand til Odense Centrum og er med til at danne rammen om kulturlivet i Odense. Området kommer sammen med Havnepladsen til at blive et livligt og aktivt område, der vil fungere som bindeled til Bymidten," siger han.

Netto bygger bæredygtige butikker for at vinde flere kunder

Frederik Barfoed: Restauranter, detailhandel og turisme kommer til at blomstre igen

Lokal entreprenør skal bygge 50 boliger i Odense

Mere fra EjendomsWatch

Læs også

Relaterede

Trial banner

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier