EjendomsWatch

Udskældt de Linde-projekt i Odense taget af bordet i 11. time

Ejendomsudvikler Olav de Linde bad forud for et udvalgsmøde tirsdag om få en byggesag udsat. Op til mødet havde han ellers advaret om at lægge fremtidige ejendomsinvesteringer uden for Odense.

Foto: Colourbox

Den aarhusianske ejendomsudvikler Olav de Linde kom ikke langt med et ultimatum forleden om, at fremtidige investeringer vil ske uden for Odense, hvis ikke byen imødekom et konkret boligprojekt nær Åløkkeskoven.

For ifølge Fyens Stiftstidende bad virksomheden forud for et møde i By- og Kulturudvalget tirsdag om, at behandlingen af byggeprojektet blev taget af bordet.

"Vi har modtaget en konkret og attraktiv henvendelse, som vi har bedt om tid til at undersøge nærmere. Det er ikke et udtryk for at det aktuelle projekt med boliger er taget af bordet, men vi ser nu flere gode muligheder, som vi gerne vil undersøge yderligere," skriver afdelingsdirektør Lars Friis Christensen i en mail til avisen.

Her kalder udvalgsmedlem Anders W. Berthelsen (S) det for "en god nyhed", at sagen udsættes.

Olav de Linde parat til at droppe fremtidige investeringer i Odense 

Mere fra EjendomsWatch

Birch-koncernen halverer resultatet trods rekordomsætning: "Vi har investeret"

Silkeborg-udvikleren René Birchs koncern leverer vækst på omsætning, egenkapital og medarbejderstab, men resultatet halter efter. Ledelsen er dog tilfreds – selvom man havde forventet et årsresultat, der var dobbelt så stort. "Vi har vækstet til et niveau, som vi vil ligge stabilt på i årene, der kommer," siger partner til EjendomsWatch. (Opdateret)

Briefing uge 42: Regnskabsgymnastik for begyndere

Nogle gange er regnskaber så ugennemskuelige, at selv sensationshungrende journalister må klø sig i skægget. Og nogle gange er en personkredsen i ejendomshandel så speget, at långiverne siger fra. Selvom mange er på efterårsferie, så var der godt gang i kedlerne på EjendomsWatch. Læs gennemgangen af ugen, der gik.

Læs også

Trial banner

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier