EjendomsWatch

Lokal entreprenør skal bygge 50 boliger i Odense

Investeringsselskab har hyret Odense-entreprenør til at bygge 50 rækkehuse.

H. Skjøde Knudsen skal bygge 50 rækkehuse | Foto: H. Skjøde Knudsen

Det bliver den Odense-baserede entreprenør H. Skjøde Knudsen, der skal opføre 50 rækkehuse i den fynske hovedstad for investeringsselskabet Probus.

Det oplyser entreprenøren i en pressemeddelelse.

Byggeriet bliver i Odense M, tæt på Odenses nye letbane. Der er tale om 50 lejeboliger, der spænder fra 61 kvm til 109 kvm og både er i et- og to plan.

"Det er en ret unik beliggenhed forstået på den måde, at det næsten er umuligt at finde grunde i Odense, der giver mulighed for tæt-lav bebyggelse. Så vi er rigtig glade for at være en del af et projekt, der kommer til at bibringe området noget nyt," siger Allan Nielsen, adm. direktør i H. Skjøde Knudsen, i pressemeddelelsen.

Hos Probus mærker direktør Henrik Gorm Nielsen stor interesse for boligerne, der først skal bygges i det nye år og udlejes fra 2022.

Lige nu er der nedrivning på programmet, og her kan lokale borgere hente materialer på grunden, der har huset aktivitets- og samværstilbud for personer med nedsat funktionsevne.

"Det har været fantastisk at opleve opbakningen fra de lokale borgere. Det er dejligt at se, at folk kan genbruge en masse materialer og inventar, som ellers mestendels ville være blevet kørt på lossepladsen," siger Henrik Gorm Nielsen.

MT Højgaard skal bygge sømandsskole i Svendborg til 310 mio. kr. 

Odense-entreprenør skal opføre 5000 kvm campus i Kalundborg

To jyske entreprenører både vinder og taber i forhold til deres nærmeste konkurrenter 

Entreprenørfirmaer får millionbøder i kartelsag

PFA investerer 381 millioner i kontorpark i Odense

Lokal bygherre skal opføre ældreboliger i nyt Odense-område 

Mere fra EjendomsWatch

Birch-koncernen halverer resultatet trods rekordomsætning: "Vi har investeret"

Silkeborg-udvikleren René Birchs koncern leverer vækst på omsætning, egenkapital og medarbejderstab, men resultatet halter efter. Ledelsen er dog tilfreds – selvom man havde forventet et årsresultat, der var dobbelt så stort. "Vi har vækstet til et niveau, som vi vil ligge stabilt på i årene, der kommer," siger partner til EjendomsWatch. (Opdateret)

Briefing uge 42: Regnskabsgymnastik for begyndere

Nogle gange er regnskaber så ugennemskuelige, at selv sensationshungrende journalister må klø sig i skægget. Og nogle gange er en personkredsen i ejendomshandel så speget, at långiverne siger fra. Selvom mange er på efterårsferie, så var der godt gang i kedlerne på EjendomsWatch. Læs gennemgangen af ugen, der gik.

Læs også

Relaterede

Trial banner

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier