EjendomsWatch

Trecifret millionhandel på vej midt i Odense

Odense Kommune søger privat investor til helt nyt parkeringsanlæg med næsten 1000 p-pladser i hjertet af landets tredjestørste by. Her kværnede den omdiskuterede færdselsåre Thomas B. Thriges Gade tidligere igennem. Ifølge mægler er der både dansk og international interesse for denne type ejendomme.

I alt 990 parkeringspladser gennem sig under jorden midt i Odense, hvor den tidligere firesporede trafikåre Thomas B. Thriges Gade indtil 2014 løb igennem. Foto: PR / Peter Gramstrup

ODENSE – En atypisk cityejendom i Odense er på vej på private hænder, muligvis udenlandske, i det, som kan blive den største ejendomstransaktion i centrum af landets tredjestørste by i flere år.

Det er Odense Kommune, der nu går i udbud med et topmoderne parkeringsanlæg med 990 pladser, der adskiller sig fra den gængse opfattelse af et parkeringshus ved at være lyst og imødekommende og med fem ind- og udkørselsmuligheder i alle retninger af byen. Samtidig udgør parkeringsanlægget med navnet Odense P i sig selv et stykke infrastruktur, da der løber en offentlig vej igennem, mens røde og grønne lamper tydeligt markerer, hvor der er optaget og ledigt.

Læs artiklen gratis

Registrer med din E-mail.
Det kræver intet kreditkort.

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Relaterede

Seneste nyt

Job

Se flere

Se flere

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier