EjendomsWatch

Trecifret millionhandel på vej midt i Odense

Odense Kommune søger privat investor til helt nyt parkeringsanlæg med næsten 1000 p-pladser i hjertet af landets tredjestørste by. Her kværnede den omdiskuterede færdselsåre Thomas B. Thriges Gade tidligere igennem. Ifølge mægler er der både dansk og international interesse for denne type ejendomme.

I alt 990 parkeringspladser gennem sig under jorden midt i Odense, hvor den tidligere firesporede trafikåre Thomas B. Thriges Gade indtil 2014 løb igennem. | Foto: PR / Peter Gramstrup

ODENSE – En atypisk cityejendom i Odense er på vej på private hænder, muligvis udenlandske, i det, som kan blive den største ejendomstransaktion i centrum af landets tredjestørste by i flere år.

Det er Odense Kommune, der nu går i udbud med et topmoderne parkeringsanlæg med 990 pladser, der adskiller sig fra den gængse opfattelse af et parkeringshus ved at være lyst og imødekommende og med fem ind- og udkørselsmuligheder i alle retninger af byen. Samtidig udgør parkeringsanlægget med navnet Odense P i sig selv et stykke infrastruktur, da der løber en offentlig vej igennem, mens røde og grønne lamper tydeligt markerer, hvor der er optaget og ledigt.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra EjendomsWatch

Birch-koncernen halverer resultatet trods rekordomsætning: "Vi har investeret"

Silkeborg-udvikleren René Birchs koncern leverer vækst på omsætning, egenkapital og medarbejderstab, men resultatet halter efter. Ledelsen er dog tilfreds – selvom man havde forventet et årsresultat, der var dobbelt så stort. "Vi har vækstet til et niveau, som vi vil ligge stabilt på i årene, der kommer," siger partner til EjendomsWatch. (Opdateret)

Briefing uge 42: Regnskabsgymnastik for begyndere

Nogle gange er regnskaber så ugennemskuelige, at selv sensationshungrende journalister må klø sig i skægget. Og nogle gange er en personkredsen i ejendomshandel så speget, at långiverne siger fra. Selvom mange er på efterårsferie, så var der godt gang i kedlerne på EjendomsWatch. Læs gennemgangen af ugen, der gik.

Læs også

Relaterede

Trial banner

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier