Investorer barsler med torvehal på Frederiksberg

Det vil koste 125-175 mio. kr. at udvikle et nyt madmarked, lyder det fra idémændene bag. De har den politiske opbakning på plads.
Torvehallerne på Nørrebro i København kan nu få konkurrence fra et lignende madmarked på Frederiksberg. | Foto: /ritzau/Jens Dreisling
Torvehallerne på Nørrebro i København kan nu få konkurrence fra et lignende madmarked på Frederiksberg. | Foto: /ritzau/Jens Dreisling

Der er både kapital og politisk vilje til en ny torvehal i området bag Frederiksberg Rådhus, som kan tage kampen op med Torvehallerne inde på Israels Plads i København, som er ejet af Jeudan. Det skriver Børsen.

Investeringsselskabet Scope Investment har allieret sig med Hans Peter Hagens, arkitekt og ejer af Arkitekturværkstedet af 1990, som også stod bag Torvehallerne. Han ejer en sjettedel af det konsortium, der ejer projektet, NFT1. De øvrige ejere er selskabet Scope Investment og kommunikationseksperten Søren Toft.

Niels Christian Boehm fra Scope Investment fortæller til Børsen, at udviklingen af projektet vil koste 125-175 mio. kr. I øjeblikket undersøger konsortiet mulighederne for at finde investorer, men har ikke lagt sig fast på, om investorerne primært skal være aktive medudviklere af området eller mere passive investorer.

Frederiksbergprojektet skal have nogenlunde samme størrelse som konkurrenten på Israels Plads. Der er planlagt 96 stadepladser på et areal, der er 2600 kvm stort.

Formanden for Frederiksberg Kommunes By- og Miljøudvalg, Jan E. Jørgensen (V), melder om bred politisk opbakning til projektet.

Konkurrencen blandt Københavns madmarkeder skærpes

Danica går efter liv og leben på Papirøen

Madmarkeder giver gamle haller nye identiteter

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

!
Nyhedsbrevsvilkår

Forsiden lige nu

Læs også