EjendomsWatch

Tysk investor køber sin første strøgejendom i København

Britisk forvalter sælger ejendom ved Nørrreport. Første skridt for den nye ejer bliver at realisere uforløst potentiale i ejendommen.

Foto: PR

London-baserede Marylebone Asset Management har solgt den københavnske strøgejendom Frederiksborggade 7 ved Nørreport til den tyske fond Quadoro Doric Real Estate. Købet er selskabets første på det danske strøgejendomsmarked, oplyser mægler på handlen, Nybolig Erhverv København, i en pressemeddelelse.

Frederiksborggade 7 er en 1339 kvm stor blandet bolig- og erhvervsejendom, hvoraf det ene erhvervslejemål er udlejet til Espresso House. Med salget følger endvidere en byggetilladelse, som giver køber mulighed for at etablere endnu en 156 kvm stor butik med direkte adgang fra Frederiksborggade.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra EjendomsWatch

Briefing uge 48: Olsson sejrer 1-0 på udebane over skeptisk vagthund

Trods advarsler fra bl.a. Finanstilsynet er det lykkedes AP Pension at indkassere en gevinst på sit samarbejde om finansiering med ejendomsudvikler Jens Schaumann. Med risikosky banker, der har tilsynets ånde i nakken, er det ikke underligt, at ejendomsdirektøren i AP Pension, Peter Olsson, har mod på mere af det samme.

Familiekontor køber over 10.000 kvm boligejendomme i København

Bilimportør-familie er i gang med at opbygge en ejendomsportefølje, fortæller adm. direktør, der netop har overtaget otte boligejendomme i København. "Hvis vi bliver introduceret for interessante ejendomme, så vil vi se på det. Også på den korte bane," siger han til EjendomsWatch.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier