EjendomsWatch

Tysk investor køber sin første strøgejendom i København

Britisk forvalter sælger ejendom ved Nørrreport. Første skridt for den nye ejer bliver at realisere uforløst potentiale i ejendommen.

Foto: PR

London-baserede Marylebone Asset Management har solgt den københavnske strøgejendom Frederiksborggade 7 ved Nørreport til den tyske fond Quadoro Doric Real Estate. Købet er selskabets første på det danske strøgejendomsmarked, oplyser mægler på handlen, Nybolig Erhverv København, i en pressemeddelelse.

Frederiksborggade 7 er en 1339 kvm stor blandet bolig- og erhvervsejendom, hvoraf det ene erhvervslejemål er udlejet til Espresso House. Med salget følger endvidere en byggetilladelse, som giver køber mulighed for at etablere endnu en 156 kvm stor butik med direkte adgang fra Frederiksborggade.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra EjendomsWatch

Casa og KPC har fået nyt fælles navn

Som led i sammenlægningen af de to tyskejede entreprenørvirksomheder Casa og KPC har det fælles selskab nu fået nyt navn. Direktør glæder sig over for EjendomsWath over, at man nu kommer op i en størrelse, hvor ”vi spiller i toppen af superligaen.”

Briefing uge 39: Et skib i høj sø

Som en god illustration af tidernes ugunst har Roof Management afværget en truende konkurs. Spørgsmålet er, hvordan sundhedstilstanden hos andre udbydere af ejendomsprojekter ser ud. Ugens overflyvning er klar.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

EjendomsWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier