EjendomsWatch

Madmarkeder giver gamle haller nye identiteter

Efter 15 års tomhed er Århus Hallen kommet i brug med Aarhus Central Food Market. Det nye madmarked er del af en trend landet over, der omdanner gamle bygninger til gastronomiske oplevelsessteder.

Madmarkedet Aarhus Central Food Market åbnede den 1. oktober i den gamle Århus Hallen, som tidligere har været brugt til blandt andet koncerter og cykelløb. | Foto: Tobias Nicolai/Jyllands-Posten

Efter sin storhedstid med koncerter med blandt andre rockbandet The Who og jazzlegenden Josephine Baker stod Århus Hallen tom i 15 år, mens cyklerne hobede sig op på Skt. Knuds Torv og gjorde området til en parkeringsplads for de tohjulede. I dag har Aarhus Kommune ryddet pladsen for jernheste og åbnet op for forbipasserende, og Århus Hallen er igen blevet en attraktiv beliggenhed, der siden den 1. oktober har huset det gastronomiske marked Aarhus Central Food Market – det nyeste skud på stammen af en landsdækkende trend af madmarkeder.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra EjendomsWatch

Mægler misbrugt i Rema-direktørs boligsalg for 120 mio. kr.

REMA-DIREKTØR I DOBBELTROLLE: En lokal ejendomsmæglers vurdering blev brugt, da Rema-direktør solgte et boligprojekt til små investorer for over 120 mio. kr. Mægleren afviser dog nogensinde at have lavet den pågældende vurdering. ”Vi er bare blevet brugt som en brik i et stort spil,” siger mægler.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

EjendomsWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier