Konkurrencen blandt Københavns madmarkeder skærpes

Nyt fødevaremarked slår i januar dørene op i erhvervsejendom på Vesterbro. Kundepotentialet på beliggenheden skal udnyttes, lyder det fra direktør.
Foto: PR-illustration
Foto: PR-illustration

Den 26. januar 2017 slår madmarkedet Westmarket dørene op for offentligheden, efter der er brugt omkring 35 mio. kr. på ombygningen af det tidligere Toves Galleri på Vesterbrogade 97 i København, skriver Berlingske Business.

Målet er, at der hvert år skal være 3 mio. mennesker, der går gennem centret, som udgør en 230 meter lang passage mellem Vesterbrogade og Matthæusgade.

"Dengang alle butikker var lukket, passerede der alligevel 3600 mennesker gennem arkaden hver dag. Det skal vi udnytte," siger Christian Kofoed, direktør for Westmarket, til Berlingske Business.

Westmarket kommer til at konkurrere med pendanten Torvehallerne ved Nørreport Station og et kommende madmarked ved Tivoli få hundrede meter længere nede ad Vesterbrogade. I forhold til Torvehallerne er stadepladserne mellem 10 og 15 pct. billigere, og Westmarket har anmodet stadeholderne om at holde deres priser nede.

EjendomsWatch har tidligere talt med Westmarket-direktør Christian Koefod om økonomien og visionerne bag fødevaremarkedet på Vesterbrogade.

Trecifret millioninvestering skal bane vej for nyt fødevaremarked i København

Danica har ramt plet med nyt madmekka i Lyngby

Storcentre vil lokke kunder til med gastronomi

 

Del artikel

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

!
Nyhedsbrevsvilkår

Forsiden lige nu

Læs også