EjendomsWatch

Ny eventarena i Randers er kommet et skridt nærmere

Et splittet byråd i Randers har vedtaget planerne om at stille afgørende midler til rådighed til opførelsen af en eventhal i byen.

Foto: Colourbox

Inden længe kan planerne om en ny sports- og eventhal i Randers blive en realitet. I hvert fald bliver en lokalplan for projektet nu sendt i offentlig høring, skriver TV2 Østjylland.

Ifølge mediet vedtog et splittet byråd i Randers at frigive yderligere 15 mio. kr. - og nu i alt 30 mio. kr. - til det nye projekt, som har en økonomisk ramme på 130 mio. kr. Beslutningen blev vedtaget med stemmerne 16 for og 15 imod, hvor mindretallet i stedet ville bruge pengene på at forbedre eksisterende haller i stedet for at bygge en ny.

Den nye eventhal skal efter planen ligge ved den eksisterende Randers Arena og dermed udbygge den eksisterende arena til en multihal. Ved det nye byggeri øges kapaciteten med et par tusinde til 5800 omkring tilskuere til forskellige arrangementer. Ud over de 30 mio. fra kommunen skal den selvejende institution Randers Idrætshaller, der driver Randers Arena, selv stå for resten.

"Vi har en ambition om, at 10.000 flere skal dyrke idræt, og det får man dem ikke til, hvis vi ikke har ordentlige faciliteter," siger borgmester i Randers Kommune, Claus Omann Jensen (V), til mediet.

Randers-vartegn omdannes til boliger og hotel for trecifret millionbeløb

Stadion med ungdomsboliger på trapperne i Roskilde

Halbyggerier har potentiale i provinsen 

Mere fra EjendomsWatch

Briefing uge 48: Købmændenes klub

Ejendomsdirektøren i en større dagligvarekæde spiller en ufrivillig hovedrolle i en penibel sag, der ser ud til at gribe om sig. Det samme gør intrigerne i landets største almene boligforening, hvor en direktørfyring ser ud til at dække over mere, end hvad øjet lige ser.

Konkurrence om at byudvikle ved København Syd Station er begyndt

Metroselskabet starter udbud af nyt byområde ved Ny Ellebjerg Station, som fra næste år bliver døbt København Syd med metro, tre S-togslinjer og flere internationale tog til følge. Byområdet skal indeholde erhverv, boliger og butikker, fremgår af udbudsmaterialet.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

EjendomsWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier