EjendomsWatch

Ny eventarena i Randers er kommet et skridt nærmere

Et splittet byråd i Randers har vedtaget planerne om at stille afgørende midler til rådighed til opførelsen af en eventhal i byen.

Foto: Colourbox

Inden længe kan planerne om en ny sports- og eventhal i Randers blive en realitet. I hvert fald bliver en lokalplan for projektet nu sendt i offentlig høring, skriver TV2 Østjylland.

Ifølge mediet vedtog et splittet byråd i Randers at frigive yderligere 15 mio. kr. - og nu i alt 30 mio. kr. - til det nye projekt, som har en økonomisk ramme på 130 mio. kr. Beslutningen blev vedtaget med stemmerne 16 for og 15 imod, hvor mindretallet i stedet ville bruge pengene på at forbedre eksisterende haller i stedet for at bygge en ny.

Den nye eventhal skal efter planen ligge ved den eksisterende Randers Arena og dermed udbygge den eksisterende arena til en multihal. Ved det nye byggeri øges kapaciteten med et par tusinde til 5800 omkring tilskuere til forskellige arrangementer. Ud over de 30 mio. fra kommunen skal den selvejende institution Randers Idrætshaller, der driver Randers Arena, selv stå for resten.

"Vi har en ambition om, at 10.000 flere skal dyrke idræt, og det får man dem ikke til, hvis vi ikke har ordentlige faciliteter," siger borgmester i Randers Kommune, Claus Omann Jensen (V), til mediet.

Randers-vartegn omdannes til boliger og hotel for trecifret millionbeløb

Stadion med ungdomsboliger på trapperne i Roskilde

Halbyggerier har potentiale i provinsen 

Mere fra EjendomsWatch

Briefing uge 20: Proptech, slæb og raseri

Innovation og data var i højsædet, da store dele af branchen mødtes til Proptech Symposium i denne uge. Her var humøret lidt bedre end hos pirrelig jysk ejendomsudvikler. Og så vil Ejendomdanmarks nye topchef kæmpe for flere politiske resultater.

Michael Kaa fordobler overskuddet og lukrerer på stigende inflation

Det forgangne år bød på mere end en fordobling af overskuddet i MKA Ejendomme, som Michael Kaa Andersen står bag. Yderligere værdiopskrivninger venter på den anden side af en række igangværende udviklingsprojekter, fortæller milliardinvestoren i et interview med EjendomsWatch.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

EjendomsWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier