EjendomsWatch

Halbyggerier har potentiale i provinsen

Projektudvikler oplever stigende efterspørgsel på idrætshaller i de små byer, hvor kommuner bygger større haller for at tiltrække borgere.

Foto: Valdemar Jørgensen/Polfoto

Dansk Halbyggeri søger i øjeblikket nye projektledere, da projektudvikleren oplever fremgang på trods af et generelt presset marked. Virksomheden profiterer af en øget efterspørgsel på idrætshaller i de små byer. Det skriver Licitationen.

"Der er ikke mange, der ønsker at flytte til en soveby. En ny idrætshal er med til at styrke byens profil og give et kvalitetsmæssigt løft til de mindre byer. De er typisk et fast samlingspunkt for aktiviteter på tværs af idræt og kultur. På den måde bliver de nye haller til sport og fritid en løftestang for de mindre byers tiltrækningskraft," siger Mogens Laustsen, direktør i Dansk Halbyggeri, til Licitationen.

Lige nu er Dansk Halbyggeri i gang med opførelsen af en 1400 kvm stor hal i Brødeskov i Nordsjælland. I pipelinen er også en idrætshal på en efterskole i Silkeborg, mens virksomheden også byder på to halbyggerier i Vejle og Silkeborg.

Dansk Halbyggeri har 28 medarbejdere. Virksomheden holder til i Galten mellem Aarhus og Silkeborg og har specialiseret sig i totalentrepriser til erhvervs- og industribyggeri samt haller til sport og fritid.

Jysk sportskæde varmer op til indtog på Sjælland

Ejendomssalg redder skidt år for fodboldklub

Mere fra EjendomsWatch

Vicedirektør i Heimstaden siger op

Magnus Nordholm har været en ledende skikkelse i den mest aktive udenlandske investor på det danske ejendomsmarked, Heimstaden, gennem 14 år.

Fond tog risikoen med stort ejendomsprojekt – formandens søn står til gevinst

FINGRENE I FONDSMIDLER: Fond har investeret millioner i stort byudviklingsprojekt ved Roskilde, hvor formandens søn står til at få del i afkastet. Bestyrelsen er inhabil, og fondens overlevelse er i fare, lyder det i ekstern juridisk vurdering, som fonden har fået lavet. Vurderingen bliver "taget meget alvorligt," siger direktør og bestyrelsesmedlem.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier