EjendomsWatch

Halbyggerier har potentiale i provinsen

Projektudvikler oplever stigende efterspørgsel på idrætshaller i de små byer, hvor kommuner bygger større haller for at tiltrække borgere.

Foto: Valdemar Jørgensen/Polfoto

Dansk Halbyggeri søger i øjeblikket nye projektledere, da projektudvikleren oplever fremgang på trods af et generelt presset marked. Virksomheden profiterer af en øget efterspørgsel på idrætshaller i de små byer. Det skriver Licitationen.

"Der er ikke mange, der ønsker at flytte til en soveby. En ny idrætshal er med til at styrke byens profil og give et kvalitetsmæssigt løft til de mindre byer. De er typisk et fast samlingspunkt for aktiviteter på tværs af idræt og kultur. På den måde bliver de nye haller til sport og fritid en løftestang for de mindre byers tiltrækningskraft," siger Mogens Laustsen, direktør i Dansk Halbyggeri, til Licitationen.

Lige nu er Dansk Halbyggeri i gang med opførelsen af en 1400 kvm stor hal i Brødeskov i Nordsjælland. I pipelinen er også en idrætshal på en efterskole i Silkeborg, mens virksomheden også byder på to halbyggerier i Vejle og Silkeborg.

Dansk Halbyggeri har 28 medarbejdere. Virksomheden holder til i Galten mellem Aarhus og Silkeborg og har specialiseret sig i totalentrepriser til erhvervs- og industribyggeri samt haller til sport og fritid.

Jysk sportskæde varmer op til indtog på Sjælland

Ejendomssalg redder skidt år for fodboldklub

Mere fra EjendomsWatch

Klumme: Konkurser kan afværges gennem bedre data

Rekordmange bygge- og anlægsvirksomheder går lige nu konkurs på grund af voldsomme prisstigninger og udskudte opgaver. Særligt udsatte er virksomheder, der ikke sammenkører deres data og dermed ikke kan handle proaktivt, lyder det fra softwarefirma i denne klumme.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

EjendomsWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier