Investorer bejler til Randers Midtpunkt

Mægleren, der skal sælge, er i dialog med flere. Især én er længere fremme i processen end de øvrige, men der er endnu et stykke vej at gå, før en handel er på plads.

I december sidste år blev en af de mest markante bygninger i centrum af Randers, "Randers Midtpunkt", sat til salg til en udbudspris på 105 millioner kroner. Flere investorer har vist interesse for bygningen, der ligger med facade ud mod Dytmærsken klos op af Slotscenteret, og hvor blandt andre Fakta og Jyske Bank har til huse. Det skriver Randers Amtsavis.

"Der er ikke stor interesse, men det ligger på det niveau, som jeg forventede. Og det er seriøse købere, der kan håndtere størrelsen, også økonomisk, og som har planer for bygningen," siger Jesper Fangel fra Nybolig Erhverv, som står for salget, til Randers Amtsavis.

Især én er ifølge Jesper Fangel længere i salgsprocessen end de andre mulige købere af "Randers Midtpunkt". Han forventer dog ikke, at et eventuelt salg kan afsluttes inden for den allernærmeste tid.

Ejendommen ejes i dag af Ejendomsaktieselskabet Component-Byg, hvis ejerkreds blandt andre tæller baron Otto Reedtz-Thott fra Gavnø Slot ved Næstved.

Del artikel

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

Nyhedsbrevsvilkår

Forsiden lige nu


Læs også