EjendomsWatch

Almene boligselskaber renoverer i stor stil

Der er godt gang i området, og det vil der også være nogle år fremover, men entreprenør frygter en afmatning.

Foto: Ritzau Scanpix/Martin Bubandt

Der er gang i udbud af renoveringer af almene boliger, skriver Licitationen.

Hos entreprenørfirmaet Egil Rasmussen i Fredericia fremhæver kalkulationschef og medejer, Christian Duus, at der har været en del at se til i nogle år efterhånden.

"Rent politisk valgte man for nogle år siden at sætte lidt mere ild i Landsbyggefonden og besluttede, at de godt måtte give mere i støtte. Og qua det kom der mere gang i renoveringssagerne, forklarer han og fremhæver, at mange af sagerne har været år undervejs, og at der også de næste tre-fire år vil være noget at se til," siger han til Licitationen.

Der er typisk tale om omfattende projekter med genhusning, når nedslidte etageejendomme fra 60’erne og 70’erne skal renoveres. I 2012 var rammerne for renoveringsstøtte på 11 mia. kroner, mens det i 2016 er sat til 4,2 mia. kr. og næste år til 2,55 mia. kr.

AAB-direktør: Udsatte boligområder kan gøres attraktive med de rette værktøjer

Boligforening vil rive ned i stedet for at renovere

Boligselskab bygger for op mod en milliard

Mere fra EjendomsWatch

Hans lån væltede Roskilde Bank

Et kæmpetab på udlån til ejendomsmatadoren Kenneth Schwartz Thomsen var en af hovedårsagerne til, at Roskilde Bank gik konkurs. Banken selv var dog aktivt medvirkende til at forstørre problemerne, fortæller den fallerede ejendomsinvestor, der for første gang giver sit syn på, hvad der skete op til krakket.

Roskilde Bank-boss dømt til at betale 231 millioner

Højesteret har med dom sat endeligt punktum i et langstrakt sagsforløb om erstatningsansvaret for krakket i Roskilde Bank tilbage i 2008. Bankens tidligere direktør, Niels Valentin Hansen, er dømt til at betale erstatning, mens bestyrelsesmedlemmer frifindes.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

EjendomsWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier