EjendomsWatch

Almene boligselskaber renoverer i stor stil

Der er godt gang i området, og det vil der også være nogle år fremover, men entreprenør frygter en afmatning.

Foto: Ritzau Scanpix/Martin Bubandt

Der er gang i udbud af renoveringer af almene boliger, skriver Licitationen.

Hos entreprenørfirmaet Egil Rasmussen i Fredericia fremhæver kalkulationschef og medejer, Christian Duus, at der har været en del at se til i nogle år efterhånden.

"Rent politisk valgte man for nogle år siden at sætte lidt mere ild i Landsbyggefonden og besluttede, at de godt måtte give mere i støtte. Og qua det kom der mere gang i renoveringssagerne, forklarer han og fremhæver, at mange af sagerne har været år undervejs, og at der også de næste tre-fire år vil være noget at se til," siger han til Licitationen.

Der er typisk tale om omfattende projekter med genhusning, når nedslidte etageejendomme fra 60’erne og 70’erne skal renoveres. I 2012 var rammerne for renoveringsstøtte på 11 mia. kroner, mens det i 2016 er sat til 4,2 mia. kr. og næste år til 2,55 mia. kr.

AAB-direktør: Udsatte boligområder kan gøres attraktive med de rette værktøjer

Boligforening vil rive ned i stedet for at renovere

Boligselskab bygger for op mod en milliard

Mere fra EjendomsWatch

Briefing uge 2: Over grænsen

Udenlandske investormilliarder tilflyder i højere grad end nogensinde før det danske ejendomsmarked, hvilket skaber grobund og et lukrativt marked for lokale aktører, der ønsker at give en hjælpende hånd.

Arkitektchef fratræder "efter gensidig aftale"

Erik Arkitekter i Viborg har ved årsskiftet sagt farvel til sin adm. direktør, der også har været partner. Forretningsudvikling kræver et blik for nuancerne hos hver kunde, uddyber virksomheden.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier