EjendomsWatch

Boligselskab kaster sig ud i millionrenovering

Kort efter at have indgået administrationsaftale med Lejerbo vil det vestsjællandske boligselskab forbedre 80 almene boliger for tocifret millionbeløb.

Foto: Ritzau Scanpix/Martin Bubandt

Boligselskabet for Høng og Omegn påbegynder den 1. december omfattende forbedringer på Glentevej i vestsjællandske Høng, hvor beboerne genhuses i etaper over det næste års tid. Det skriver Sjællandske.

Det er Kuben Management, der som rådgiver søger om godkendelse for projektet på Glentevej. Der søges om godkendelse af en samlet anskaffelsessum på 61,5 mio. kr., heraf om støttet anskaffelsessum på 34,5 mio. kr. og en ustøttet anskaffelsessum på 27 mio. kr.

"Alle forhold vedrørende forbedringer og økonomiske konsekvenser for lejerne er naturligvis clearet af på beboermøder," siger Mariane Toft-Dallgaard, forretningsfører til Lejerbo, til Sjællandske.

Det er et år siden, at Boligselskabet for Høng og Omegn ansøgte Landsbyggefonden om støtte til renovering af boligerne i afdeling 11, som omfatter i alt 80 boliger på Glentevej i Høng. Mod en mindre huslejestigning på op til 500 kr. om måneden vil flere af boligerne efterfølgende fremstå med nye badeværelser, køkkener og bedre isolering i forhold til i dag, når ombygningerne afsluttes i løbet af 2017 eller begyndelsen af 2018.

Lejerbo ekspanderer på Sjælland

Boligselskab overvejer fusion med BL

Strandvejskloster bliver til almene ældreboliger

Mere fra EjendomsWatch

ATP får hak i tuden af Finanstilsynet

Pensionsselskabet får påtale for ikke at have haft et betryggende grundlag til at måle risiko. Tilsynet peger bl.a. på værdiansættelsen af ejendomme.

Briefing uge 38: Håndslag på huslejeloft

Det flittigt diskuterede huslejeloft blev i denne uge vedtaget, og det får konsekvenser for branchen, mener flere aktører. Samtidig faldt to trecifrede millionhandler på plads i lighed med en personlig konkurs samt anklager om monopollignende tilstande. Ugens overflyvning er klar.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

EjendomsWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier