EjendomsWatch

106-årig ejendom midt i Roskilde bliver til ungdomsboliger

Boligselskabet Sjælland etablerer 30 studieboliger centralt i Roskilde.

Foto: PR

30 ungdomsboliger med enten et eller to værelser er på vej til Roskilde, hvor Boligselskabet Sjælland vil igangsætte en omfattende renovering af det nuværende "Hjem for ældre" fra 1910, oplyser det almene boligselskab.

"Roskilde er en voksende uddannelsesby. Det har betydet voldsomt stigende pres på studieboliger i byen, og de voksende ventelister har betydet et ønske om flere ungdomsboliger," skriver Boligselskabet Sjælland.

Det er planen af boligerne i Sct. Peders Stræde — en sidegade fra byens gågade — bliver på mellem 30 og 60 kvm. Huslejen for en etværelsesbolig forsøges holdt under 3500 kr. om måneden, fremgår det.

Boligselskabet Sjælland har i forvejen 949 ungdomsboliger i Roskilde. De nye boliger ventes klar til indflytning i 2019.

Boligselskab bygger 124 ungdomsboliger oven på Falck-station

Ejendomsselskab vil bygge ungdomsboliger på ishockey-grund

Kloster bliver til ungdomsboliger

Mere fra EjendomsWatch

Kaserne solgt til pengemænd fra Dubai – udlandsdansker spøger stadig

Tidligere militærkaserne i Nordsjælland er blevet solgt for et tocifret millionbeløb til udenlandske investorer. Udlandsdansker, der længe har forsøgt at overtage ejendommen, spiller stadig en rolle. Kurator i konkursboet, der sælger, varsler erstatningssag på baggrund af tidligere mislykkede handler.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

EjendomsWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier