EjendomsWatch

Kurt Thorsen skal trække ejendomsinvestorer til Danmark

Lokal ejendomsinvestor vil trække på den bedrageridømte byggematadors udenlandske forbindelser for at få realiseret byggeri med 300 boliger.

Kurt Thorsen ses her i Restaurant Grøften, da Tivoli åbnede for 2016-sæsonen. | Foto: Philip Davali/Polfoto (arkiv)

Den bedrageridømte byggematador Kurt Thorsen pusler igen i kulisserne bag det danske ejendomsmarked.

Ifølge Sjællandske kan realiseringen af boligprojektet Slagelse Bypark med 300 boliger til omkring 500 mio. kr. vise sig at ske med Kurt Thorsens mellemkomst.

"Kurt Thorsen bor i England og har stadig mange kontakter til mulige investorer. Det er ligegyldigt for os, om pengene kommer fra Danmark eller udlandet," siger Steen Hansen, ejer af grunden, hvor Slagelse Bypark skal ligge, til avisen.

Det har tidligere været slagteri på grunden.

Kurt Thorsen — hvis verbale sammenstød med tidligere PFA-direktør Rasmus Trads er vist over 71.000 gange på Youtube — sad tirsdag på forreste række ved en konference i Slagelse, der havde til formål at sætte fokus på den række af byggeprojekter, der er undervejs i kommunen.

Ifølge Sjællandske var Kurt Thorsen inviteret til konferencen af Steen Hansen, der til daglig er vognmand; ikke i Slagelse, men Ringsted.

Det legendariske tv-klip med det verbale slagsmål mellem Kurt Thorsen og Rasmus Trads kan ses her.

Omstridt ejendomsinvestor får kommune til at skærpe tonen

Sjællandske hospitaler på 240.000 kvm solgt for 4 mio. kr.

15.000 kvm industriejendom på Midtsjælland får nyt liv

Slagelse har flest tilflyttere uden for storbyerne

Mere fra EjendomsWatch

Hans lån væltede Roskilde Bank

Et kæmpetab på udlån til ejendomsmatadoren Kenneth Schwartz Thomsen var en af hovedårsagerne til, at Roskilde Bank gik konkurs. Banken selv var dog aktivt medvirkende til at forstørre problemerne, fortæller den fallerede ejendomsinvestor, der for første gang giver sit syn på, hvad der skete op til krakket.

Roskilde Bank-boss dømt til at betale 231 millioner

Højesteret har med dom sat endeligt punktum i et langstrakt sagsforløb om erstatningsansvaret for krakket i Roskilde Bank tilbage i 2008. Bankens tidligere direktør, Niels Valentin Hansen, er dømt til at betale erstatning, mens bestyrelsesmedlemmer frifindes.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

EjendomsWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier