Ex-radiovært skal lære 90 arkitekter og ingeniører at kommunikere

Markant vækst betyder, at AI Arkitekter & Ingeniører ansætter tidligere DR-vært til at stå i spidsen for kommunikation og forretningsudvikling.
Foto: PR
Foto: PR

Med 22 års erfaring fra DR i bagagen er Katrine Nyland Sørensen ny chef for forretningsudvikling og kommunikation hos rådgivervirksomheden AI, der efter en periode med stor vækst nu er oppe på mere end 90 fortrinsvist arkitekter og ingeniører på AI's kontorer i København og Odense.

I en meddelelse fra AI peger adm. direktør Jan Bruus Sørensen bl.a. på, at Katrine Nyland Sørensen efter sin tid på DR har været chef for bydelen Musicon i Roskilde, "hvor hun bl.a. havde til opgave at tiltrække investorer, ejendomsudviklere og erhvervsliv til bydelen og sikre overgangen fra midlertidig byudvikling til permanent by."

I samme meddelelse kalder den nye kommunikations- og forretningsudviklingschef AI for "en virksomhed med en utrolig spændende profil."

"AI har efterhånden 50 års erfaring som tværfaglig tegnestue og spænder meget vidt i sine opgaver. Fra ombygning af D’Angleterre og Vega til grønt og bæredygtigt byggeri af skoler, specialboliger til borgere med sindslidelse og nytænkning inden for almene og private boliger. Lige netop den store spændvidde i opgaver og den mangeårige erfaring med at arbejde på tværs af faggrænser giver AI en helt enestående position, som jeg glæder mig rigtig meget til at være med til at styrke yderligere," lyder det.

AI tjente i 2015 godt 2 mio. kr. på den primære drift ud af en omsætning på 49 mio. kr.

Ejendomsbranchens grand old lady

Arkitekter opruster med fem nye partnere

KPF Arkitekter skifter ud på topposter i Jylland

Årstiderne Arkitekter får ny direktør

Del artikel

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

Nyhedsbrevsvilkår

Forsiden lige nu


Læs også