EjendomsWatch

Årstiderne Arkitekter får ny direktør

Tegnestuen udvider direktionen, hvor partner Mikkel Westfall får titel af kreativ direktør.

Mikkel Westfall. Foto: PR

Årstiderne Arkitekter med hovedkontor i Silkeborg udvider i direktionen, hvor partner og arkitekt Mikkel Westfall nu bliver kreativ direktør, meddeler selskabet.

Virksomheden tilskriver udnævnelsen en stigning i opgaver i og omkring København, særligt i forbindelse med udvikling og realisering af større bolig- og erhvervsprojekter i byen. Det er således også en stigning i aktiviteterne i København, der gør, at virksomheden er gået fra at være primært funderet i Silkeborg til nu også at have en en solid base i København.

Af meddelelsen fremgår, at opgaverne i tegnestuen fordeler sig stort set ligeligt mellem de to landsdele, og at det er denne udvikling, som Mikkel Westfall har været involveret i og som har bidraget til virksomhedens vækst i København.

Udover de to baser i hovedstaden og Silkeborg, har virksomheden også tegnestue i Herning, Göteborg i Sverige, Oslo og Nesbyen i Norge samt i Bangladesh.

Direktionen udgøres fremover af kreativ direktør Mikkel Westfall, adm. direktør Torben Klausen, samt arkitekt og stiftende partner i virksomheden Per Laustsen.

Årstiderne Arkitekter åbner tegnestue i Aarhus

Tre nye partnere hos Årstiderne Arkitekter

Mere fra EjendomsWatch

Ny metrodirektør vil skabe rammerne for det gode liv i København

Carsten Riis motiveres af, at hans arbejde har betydning for mange mennesker nu og i fremtiden. ”Vi har faktisk været med til at løse en samfundsmæssig udfordring, men på en måde så København bliver en bedre by,” siger den nye metrodirektør i et interview med MobilityWatch.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

EjendomsWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier