EjendomsWatch

Bygherrerådgiver fortsætter oprustingen

Ingeniør- og arkitektvirksomheden Gaihede har hentet yderligere to medarbejdere.

Foto: PR

Ingeniør- og arkitektfirmaet Gaihede har ansat Benedikte Palvig og Jesper Jespersen. Det skriver bygherrerådgiveren i en pressemeddelelse.

Benedikte Palvig er ny bygningsdesign-ingeniør og skal hos Gaihede arbejde med vedligehold, renovering og ombygning af byggeri som projektleder og bygherrerådgiver. Hun har blandt andet arbejdet med solcelleanlæg hos Power-partner ApS.

Jesper Jespersen er ansat som VVS-ingeniør og skal arbejde med vedligehold, renovering og ombygning af byggeri som projektleder og bygherrerådgiver. I de seneste syv år har han været hos rådgiveren MOE’s renoveringsafdeling som projektleder og energikonsulent.

Nye folk stempler ind hos rådgivervirksomhed

Bygherrerådgiver opruster med ny projektkoordinator

Arkitekter, ingeniører og entreprenører har vokseværk uden for Danmark

Mere fra EjendomsWatch

Frederik Barfoed: Regeringsforslag er udtryk for "massiv hetz mod ejendomsbranchen"

Der er tale om ”en skræmmende og meget uhyggelig udvikling,” når regeringen ønsker at styre lejeudviklingen på det private boligmarked. Sådan lyder det fra Barfoed Groups koncerndirektør, Frederik Barfoed, der kalder det ”gratis point,” når pensionsinvestoren Danica går ud og lover rabat på de inflationsregulerede huslejestigninger.

Udlejer sætter grænse for lejestigning: Nuværende niveau er "i overkanten"

Lejere hos AKF-koncernen vil det kommende år ikke opleve, at den ellers indeksregulerede husleje stiger mere end 4 pct. ”Det er vigtigt for os, at vi ikke bidrager til en usund økonomi hos vores boliglejere,” forklarer topchef Ino Dimits, der ikke mener, at et lovindgreb fra regeringens side er vejen frem. (Opdateret)

Analyse: Tryghed for lejerne bliver atter valgtema

Ved at appellere målrettet til landets lejere vandt den siddende S-ledede regering folketingsvalget i 1998 med ét enkelt mandats flertal. Nu tyder det på, at en Mette Frederiksen i modvind vil forsøge at gentage manøvren.

Aarhus-kollegie nedlægger over 600 værelser

En gæld på 60 millioner til staten. Lejetab for flere millioner. Nu vil man problemerne til livs, lyder det fra bestyrelsen bag Skjoldhøjkollegiet i Aarhus. Frasalg indgår i planerne.

Huslejeloft møder blandede følelser: "Statsstyring" og "uhørt"

Reaktionen spænder fra utilfredshed til forståelse, når det gælder ejendomsselskabers syn på, at regeringen vil indføre et toårigt loft over lejestigninger. Dansk Industri kalder det ”gift for fremtidige danske investeringer” og mener, at indgrebet ikke hører til i et retssamfund. (Opdateret)

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

EjendomsWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier