EjendomsWatch

Ny associeret partner i Danielsen Architecture

Arkitektfirmaet udvider partnerkredsen med en associeret partner. Stifter Kasper Danielsen sidder fortsat på majoriteten.

Foto: PR

Lise M. Bækgaard er gået fra medarbejder til associeret partner hos Danielsen Arhcitecture, skriver selskabet i en pressemeddelelse.

"Det er en fornøjelse som founder og leder at se vores egne talenter blomstre, og Lise har været en vigtig spiller i den succes, som vores hold af dygtige medarbejdere har skabt gennem arkitektur af højeste kvalitet," siger Kasper Danielsen, adm. direktør i og stifter af Danielsen Architecture, i meddelelsen.

Han ejer majoriteten i Danielsen Architecture gennem sit holdingselskab Danielsen Group, mens partner Malin Meyer ejer knap en fjerdedel gennem Malin Holding. Peter K. Danstrup er ligeledes associeret partner i Danielsen Architecture, mens Louise Irminger Axholm er direktør og partner i selskabet Danielsen Urban Landscape, hvor hun ejer en større andel end Malin Meyer, mens Kasper Danielsen også her har majoriteten.

Lise M. Bækgaard, er uddannet arkitekt fra Kunstakademiets Arkitektskole, hvor hun færdiggjorde sin uddannelse i 2007. Samme år blev hun ansat hos Danielsen Architecture. Her har hun bl.a. arbejdet med projekteri København som Turbinehuset i Adelgade, Radiorækkerne ved DR-Byen på Amager, projekter i Carlsberg Byen i Valby samt boligkarreer i Ørestad Syd.

Danielsen Architecture har afdelinger i København og Stockholm.

Arkitektvirksomhed strør om sig med forfremmelser

C.F. Møller henter nye kræfter i mediebranchen

Ny topchef hos KPF Arkitekter

Mere fra EjendomsWatch

Briefing uge 4: Flyvende udskiftning

Der blev i den forgangne uge både taget afsked og budt velkommen i de højere luftlag hos en håndfuld større danske ejendomsaktører. Hos DSB måtte en overrasket chefveteran eksempelvis for første gang i sit liv prøve, hvordan det er at være arbejdsløs.

Danske Mipim-deltagere glæder sig til igen at netværke

MIPIM 2022: Europas største ejendomsesse, Mipim, vender tilbage til marts, og mange i branchen ser frem til at mødes efter en længere corona-pause. "Det er voldsomt effektivt," siger Exometric-topchef om en af årsagerne til den store interesse. Også Elf Development og Carlsberg Byen er topklar.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier