EjendomsWatch

Arkitekter opruster med fem nye partnere

Juul Frost Arkitekter vil nytænke sine ydelser, samarbejde og videndeling.

Foto: PR

Det københavnske arkitektfirma Juul Frost Arkitekter har udnævnt fem såkaldt associerede faglige partnere, oplyser virksomheden.

De skal være med til at innovere på metoder, det interne samarbejde, videndeling og udviklingspotentiale, fremgår det.

De fem associerede partnere er Hanna Svensson, Søren Askehave, Philip Krogh, Morten Bilde, der alle er arkitekter, mens Line Stybe Vestergaard er landskabsarkitekt.

Virksomheden har omkring 30 ansatte.

Juul Frost Arkitekter vinder byudviklingsopgave i Malmö 

Mere fra EjendomsWatch

Bekymrede bestyrelsesmedlemmer trækker fondstilsyn ind i sag om ejendomsadvokater

FINGRENE I FONDSMIDLER: Erhvervsstyrelsen har bedt om en forklaring fra fond, hvor to advokater, der er far og søn, har modtaget millioner af kroner i diverse honorarer. Det sker efter en henvendelse fra to uafhængige medlemmer af fondsbestyrelsen, der ser på situationen "med stigende bekymring." Bestyrelsesformand afviser kritikken.

Proptech solgt til mediekoncern

"Det passer perfekt til strategien om at styrke vores eksisterende virksomheder via opkøb," lyder det fra koncerndirektør efter opkøb af softwarefirma målrettet ejendomsadministration.

DI-direktør med rette "etiske kompas" bliver ny frontfigur hos Ejendomdanmark

Afløseren for adm. direktør Jannick Nytoft findes hos Dansk Industri, men hans cv fra andre organisationer er langt. "Personlighed og ledelseserfaring" har vejet tungest i rekrutteringen, fortæller Ejendomdanmark-formand til EjendomsWatch og lufter ambition om at komme "tættere på vores medlemmer." (Opdateret)

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier