EjendomsWatch

KPF Arkitekter skifter ud på topposter i Jylland

To af KPF Arkitekters fire tegnestuer får nye afdelingsledere, der er rekrutteret internt. Udnævnelserne kommer i kølvandet på udnævnelsen af ny topchef.

Thomas Holm, ny afdelingsleder for KPF Arkitekter i Aalborg. | Foto: PR

To af KPF Arkitekters fire tegnestuer har i september fået nye ledere, skriver virksomheden i en pressemeddelelse.

Det drejer sig om Aalborg, hvor partner Thomas Holm er konstitueret som ny leder, mens Viborg-tegnestuen har fået Jesper Laursen som afdelingsleder. Begge er rekrutteret internt og har 10 år i firmaet bag sig. Dette til trods er de begge kun midt i 30’erne.

"Konstitueringen af Thomas Holm er i tråd med firmaets strategi og beslutning om, at de to resterende Aalborgbaserede partnere, Jan Krogh og Harry Christopher Riekehr, fremadrettet skal have øget fokus på et markedsmæssige udviklingspotentiale, samt øget faglig udvikling af medarbejdere og projekter," hedder det i pressemeddelelsen.

Jan Krogh og Harry Christopher Riekehr har begge tidligere har varetaget ledelsen i fællesskab. Bygningskonstruktøren Thomas Holm indtrådte tidligere på året i partnerkredsen.

Jesper Laursen har som bygherrerådgiver senest været en del af KPF Arkitekters delegation i Kina, hvor han ifølge pressemeddelelsen været med til at åbne døren på det kinesiske sundheds- og plejemarked i Chongqing, en af Kinas mest folkerige byer.

Rokaden kommer efter den tidligere afdelingsleder i Viborg, Sine Juul Praastrup, i august blev konstitueret som ny adm. direktør i KPF Arkitekter. Udover tegnestuerne i Aalborg og Viborg har virksomheden afdelinger i Aarhus og København.

Ny topchef hos KPF Arkitekter

Dansk arkitektfirma dømt til at betale erstatning i norsk milliardprojekt

Henning Larsen-topchef har store forventninger til fremtiden

Mere fra EjendomsWatch

Krise tvinger ejendomsmæglere til at barbere i staben

Den finansielle uro har også ramt landets mæglere. Tiderne med fuld fart fremad er sat på hold – organisationerne skæres til, medarbejdere fyres, men enkelte ser det som en mulighed for at opsnappe de bedste kandidater. ”Medvinden skal nok komme tilbage,” siger Colliers-direktør.

Klumme: Andelsboliger som vi kender dem ér fremtiden

Andelsboliger er hverken ejerboliger eller noget der minder om almene boliger, og det skal de heller ikke være i fremtiden, lyder det fra danske andelsboligforeningers talerør i denne klumme, der lægger afstand til påstande om at være spekulanter.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

EjendomsWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier