EjendomsWatch

Ungdomsboliger på vej midt i Lyngby

Alment boligselskab opfører boligejendom med butiksarealer i bunden.

Foto: PR-illustration

145 ungdomsboliger er på vej til Lyngby Hovedgade, efter Lyngby-Taarbæks kommunalbestyrelse har givet grønt lys til projektet, der har Lyngby Boligselskab som bygherre og KAB som byggeforretningsfører.

"Vi vil gerne være med til at give unge studerende bedre bomuligheder, og det her projekt ser rigtigt spændende ud," siger Kaj Eliasen, formand for Lyngby Boligselskab, i en pressemeddelelse.

Lyngby tager stormskridt mod at blive en vaskeægte vidensby

Ungdomsboligerne opføres i fire etager ud mod hovedgaden. Det samlede boligareal kommer til at udgøre 6173 kvm fordelt på 125 et-rumsboliger og 20 to-rumsboliger, der er tegnet af Arkitema.

Boligselskabet kommer ikke til at eje hele bygningen, da stueetagen består af butiksarealer, der sandsynligvis kommer til at indeholde et supermarked. Projektudvikleren KPC står for begge entrepriser.

Byggeriet forventes at gå i gang i foråret 2017.

Det er ikke lykkedes EjendomsWatch at få en uddybende kommentar fra KPC om projektets anden halvdel.

KAB klar til at investere for fem milliarder

Læger og direktører henter solid salgsgevinst på Lyngby-ejendom

Danica har ramt plet med nyt madmekka i Lyngby

 

 

Mere fra EjendomsWatch

Briefing uge 20: Proptech, slæb og raseri

Innovation og data var i højsædet, da store dele af branchen mødtes til Proptech Symposium i denne uge. Her var humøret lidt bedre end hos pirrelig jysk ejendomsudvikler. Og så vil Ejendomdanmarks nye topchef kæmpe for flere politiske resultater.

Michael Kaa fordobler overskuddet og lukrerer på stigende inflation

Det forgangne år bød på mere end en fordobling af overskuddet i MKA Ejendomme, som Michael Kaa Andersen står bag. Yderligere værdiopskrivninger venter på den anden side af en række igangværende udviklingsprojekter, fortæller milliardinvestoren i et interview med EjendomsWatch.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

EjendomsWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier