EjendomsWatch

252 ungdomsboliger på vej i Ørestad

Private lejligheder bygges sammen med nye almene boliger.

Foto: PR

Klods op ad DR Byen i Ørestad er byggeriet af flere hundrede nye ungdomsboliger netop sat i gang.

Bebyggelsen, Eksercerpladsen, indrettes lagdelt med dagligvarebutik og to cafeer i stueetagen, 252 ungdomsboliger på 1.-5. sal og 10 private penthouselejligheder på toppen.

Ungdomsboligerne bygges til Samvirkende Boligselskaber (SAB) efter en delegeret bygherremodel, hvor den private udvikler Calum styrer byggeprocessen.

I en pressemeddelese fra administratoren KAB siger adm. direktør Jens Elmelund:

"Det her projekt minder mig om en burger. Det vigtigste, bøffen, er i midten — de gode betalelige ungdomsboliger. Men butikker og cafeer i stueetagen og private penthouselejligheder på toppen er med til at gøre projektet eksemplarisk i forhold til vores fælles mål om en mere blandet by," siger han.

Ørestad-vartegn får almene boliger som nabo 

Mere fra EjendomsWatch

Mægler misbrugt i Rema-direktørs boligsalg for 120 mio. kr.

REMA-DIREKTØR I DOBBELTROLLE: En lokal ejendomsmæglers vurdering blev brugt, da Rema-direktør solgte et boligprojekt til små investorer for over 120 mio. kr. Mægleren afviser dog nogensinde at have lavet den pågældende vurdering. ”Vi er bare blevet brugt som en brik i et stort spil,” siger mægler.

Erhvervskunder sendt på jagt efter ny bank

Svenske Swedbank vil lukke sin danske afdeling, og det betyder, at bankens 500 danske erhvervskunder skal ud at finde sig en anden bank. Aftale med Sydbank gælder ikke danske kunder.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

EjendomsWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier