EjendomsWatch

Kloster bliver til ungdomsboliger

Ejendomsselskab gør klar til at tage fat i en konvertering i flere etaper. Boligerne bliver bygget målrettet til en helt bestemt gruppe af unge.

Foto: Google Street View

René Schubert, ejer af RS Ejendomme ApS, er på vej med ungdomsboliger i Aabenraas tidligere katolske kloster på Fiskergade 7-9, som han erhvervede sig for et års tid siden. Det skriver Jydskevestkysten.

Den ca. 2000 kvm ejendom skal bygges om til mellem 25 og 30 toværelses lejligheder. Målgruppen bliver sygeplejerskestuderende.

"Det er jo vældig aktuelt, når sygeplejerskeskolen kommer hertil. Jeg tror, det bliver attraktivt, fordi det jo både bliver nyt, tæt på skolen og i den indre by," siger René Schubert til Jydskevestkysten.

Boligerne bliver fordelt på tre etager og bliver opdelt i tre etaper. René Schubert forventer, at de første boliger vil kunne stå klar i løbet af et år og dermed være klar, når University College Syddanmarks nye bygninger i Aabenraa byder de første sygeplejerskestuderende velkommen i efteråret 2017.

Entreprenørselskabet Hoffmann opfører University College Syddanmark, mens Henning Larsen Architects har tegnet bygningerne. 

Eksklusivt byggeri på historisk grund i Aabenraa

Skibsreder udbygger sin ejendomsformue

Erhvervsmægler knopskyder i det jyske

Mere fra EjendomsWatch

Parken har igen sorte tal på bundlinjen

Omsætningen løftes trods over en måned med coronalukkede Lalandiaer. Samtidig bemærkes, at der er ikke sikkerhed for, at et helt eller delvist salg af koncernens ejendomme bliver til noget, skriver selskabet i kvartalsrapporten tirsdag.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

EjendomsWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier