EjendomsWatch

Boligselskab bygger 124 ungdomsboliger oven på Falck-station

De almene boliger på Frederiksberg falder på et tørt sted, lyder det fra boligselskabets formand. Det almene boligbyggeri får også dagligvarebutik i underetagen.

Foto: PR-illustration

Det københavnske boligselskab FSB er på vej med 124 ungdomsboliger ved Nordre Fasanvej og Bispeengbuen på Frederiksberg. Det skriver FSB i en pressemeddelelse.

En Falck-station og dagligvarebutik fra discountkæden Lidl får hjemme i underetagen.

"Netop det at skaffe boliger til unge, der ønsker at uddanne sig i hovedstadsområdet er en af de helt store opgaver i disse år. Behovet er meget stort, men heldigvis er mange ungdomsboliger på vej både i København og på Frederiksberg," siger Steen Søndergaard Thomsen, formand for FSB, i meddelelsen.

Dansk Byggeri: Der mangler 24.000 studieboliger

KAB klar til at investere for fem milliarder

Udover boligerne vil ejendomme rumme fælles studierum, et stort fællesrum med køkken, vaskeri og flere store tagterrasser til udendørsliv. Bygningen, der bygges på den gamle Falck-grund, bliver lydisoleret mod Bispeengbuen.

KPC er totalentreprenør, mens Arkitema Arkitekter har tegnet boligejendommen, der forventes at være indflytningsklar i sommeren 2017.

Frank Jensen: København skal ikke blive et rent VIP-projekt

Maersk-containere kan skabe 20.000 boliger i København

Topdanmark Ejendomme vil tjene penge på at bygge til jævne indkomster

Mere fra EjendomsWatch

Mægler misbrugt i Rema-direktørs boligsalg for 120 mio. kr.

REMA-DIREKTØR I DOBBELTROLLE: En lokal ejendomsmæglers vurdering blev brugt, da Rema-direktør solgte et boligprojekt til små investorer for over 120 mio. kr. Mægleren afviser dog nogensinde at have lavet den pågældende vurdering. ”Vi er bare blevet brugt som en brik i et stort spil,” siger mægler.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

EjendomsWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier