EjendomsWatch

Salg af midtjysk pilot-hotel rykker tættere på

Hotel Blicher kan blive solgt i den allernærmeste fremtid og få en ny ejer, der vil fortsætte hoteldriften i bygningen. Andre anvendelsesmuligheder kræver ændringer i lokalplanen, lyder det fra sælger

Foto: PR

SAS Pilot & Navigatør Pensionskasse, der ejer det lukkede Hotel Blicher i Ry, er i øjeblikket i dialog med to "meget seriøse, potentielle" købere af hotellet. Det skriver Århus Stiftstidende.

Mogens Holgaard, der er talsmand for pensionskassen, fortæller, at der i en længere periode har været, hvad han betegner som "varme spor" i forhold til at finde en ny ejer af Hotel Blicher.

Pensionskassen har i første omgang koncentreret sig om at finde en ny ejer, der vil drive hotellet videre som netop hotel, da dette ikke vil kræve ændringer i lokalplanen.

"Er det ikke muligt, vil vi kigge på andre muligheder. Som pensionskasse kan vi dog ikke bare gøre, som vi vil i forbindelse med et salg, så salget er mere kompliceret, end man har kunnet læse i pressen," siger Mogens Holgaard til Århus Stiftstidende.

Midtjysk pilot-hotel har flere bolde i luften

Feriecenter sælger ejendomme og lejer dem tilbage

Udlandsdansker taber stort på hoteller

Mere fra EjendomsWatch

Briefing uge 2: Over grænsen

Udenlandske investormilliarder tilflyder i højere grad end nogensinde før det danske ejendomsmarked, hvilket skaber grobund og et lukrativt marked for lokale aktører, der ønsker at give en hjælpende hånd.

Arkitektchef fratræder "efter gensidig aftale"

Erik Arkitekter i Viborg har ved årsskiftet sagt farvel til sin adm. direktør, der også har været partner. Forretningsudvikling kræver et blik for nuancerne hos hver kunde, uddyber virksomheden.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier