EjendomsWatch

Salg af midtjysk pilot-hotel rykker tættere på

Hotel Blicher kan blive solgt i den allernærmeste fremtid og få en ny ejer, der vil fortsætte hoteldriften i bygningen. Andre anvendelsesmuligheder kræver ændringer i lokalplanen, lyder det fra sælger

Foto: PR

SAS Pilot & Navigatør Pensionskasse, der ejer det lukkede Hotel Blicher i Ry, er i øjeblikket i dialog med to "meget seriøse, potentielle" købere af hotellet. Det skriver Århus Stiftstidende.

Mogens Holgaard, der er talsmand for pensionskassen, fortæller, at der i en længere periode har været, hvad han betegner som "varme spor" i forhold til at finde en ny ejer af Hotel Blicher.

Pensionskassen har i første omgang koncentreret sig om at finde en ny ejer, der vil drive hotellet videre som netop hotel, da dette ikke vil kræve ændringer i lokalplanen.

"Er det ikke muligt, vil vi kigge på andre muligheder. Som pensionskasse kan vi dog ikke bare gøre, som vi vil i forbindelse med et salg, så salget er mere kompliceret, end man har kunnet læse i pressen," siger Mogens Holgaard til Århus Stiftstidende.

Midtjysk pilot-hotel har flere bolde i luften

Feriecenter sælger ejendomme og lejer dem tilbage

Udlandsdansker taber stort på hoteller

Mere fra EjendomsWatch

Briefing uge 26: Over for gult

Med dagens Tour de France-start i København viser hovedstaden endnu engang sin status som en international by. Ikke så sært, at udenlandske investorer stadig gerne vil have del i værdierne, også selvom de måske tager et dyk for en tid.

Trængt boligfond må alligevel skride til salg

Frederiksberg Boligfond er stadig i så sårbar økonomisk situation, at der skal skaffes penge via ejendomssalg – præcist det, der i 2018 udløste folkelige protester, da Blackstone var udset som køber.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

EjendomsWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier