EjendomsWatch

Salg af midtjysk pilot-hotel rykker tættere på

Hotel Blicher kan blive solgt i den allernærmeste fremtid og få en ny ejer, der vil fortsætte hoteldriften i bygningen. Andre anvendelsesmuligheder kræver ændringer i lokalplanen, lyder det fra sælger

Foto: PR

SAS Pilot & Navigatør Pensionskasse, der ejer det lukkede Hotel Blicher i Ry, er i øjeblikket i dialog med to "meget seriøse, potentielle" købere af hotellet. Det skriver Århus Stiftstidende.

Mogens Holgaard, der er talsmand for pensionskassen, fortæller, at der i en længere periode har været, hvad han betegner som "varme spor" i forhold til at finde en ny ejer af Hotel Blicher.

Pensionskassen har i første omgang koncentreret sig om at finde en ny ejer, der vil drive hotellet videre som netop hotel, da dette ikke vil kræve ændringer i lokalplanen.

"Er det ikke muligt, vil vi kigge på andre muligheder. Som pensionskasse kan vi dog ikke bare gøre, som vi vil i forbindelse med et salg, så salget er mere kompliceret, end man har kunnet læse i pressen," siger Mogens Holgaard til Århus Stiftstidende.

Midtjysk pilot-hotel har flere bolde i luften

Feriecenter sælger ejendomme og lejer dem tilbage

Udlandsdansker taber stort på hoteller

Mere fra EjendomsWatch

Briefing uge 47: Den svære afsked

Udskiftning i ledelseslaget hører til livets gang i den danske ejendomsbranche, men som vi så eksempler på i den forgange uge, kan det gøres mere eller mindre elegant. Samtidig gjorde nogle af de helt store aktører sig gældende, og den største af dem alle truede ligefrem med at vende Danmark ryggen.

Aftale med ny statslig superfond betyder fuldt hus hos pensionsinvestor i Nordhavn

AP Ejendomme og Danmarks Eksport- og Investeringsfond indgår lejeaftale til et trecifret millionbeløb, der gør den nye offentlige fællesfond til ankerlejer i det knap 17.000 kvm store Orienthuset, som står klar i Nordhavn til marts. Adm. direktør hos AP Ejendomme Peter Olsson beretter om markant lejerinteresse fra både ind- og udland.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

EjendomsWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier