EjendomsWatch

Goldschmidt køber ind for knap en halv milliard

Milliardæren Mikael Goldschmidts ejendomsselskab fortsætter med at købe op i Storkøbenhavn hos en række forskellige sælgere. Markedet har nået et niveau, hvor man skal træde varsomt, lyder det fra direktør til EjendomsWatch.

M. Goldschmidt Ejendomme har købt ejendommen Jydeholmen 1-3/Jernbane Allé 31 i Vanløse af det børsnoterede ejendomsselskab Jeudan. | Foto: Google Street View

M. Goldschmidt Ejendomme og datterselskabet Atlas Ejendomme har de seneste måneder været på hugst på det storkøbenhavnske ejendomsmarked. Seks erhvervs- og boligejendomme er blevet erhvervet for i alt 460 mio. kr.

Dermed fortsætter milliardæren Mikael Goldschmidts koncern sin strategi om at udbygge kerneforretningen: Ejendomme i Storkøbenhavn. Det sker, selvom markedet er blevet mærkbart vanskeligere.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra EjendomsWatch

Briefing uge 26: Over for gult

Med dagens Tour de France-start i København viser hovedstaden endnu engang sin status som en international by. Ikke så sært, at udenlandske investorer stadig gerne vil have del i værdierne, også selvom de måske tager et dyk for en tid.

Trængt boligfond må alligevel skride til salg

Frederiksberg Boligfond er stadig i så sårbar økonomisk situation, at der skal skaffes penge via ejendomssalg – præcist det, der i 2018 udløste folkelige protester, da Blackstone var udset som køber.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

EjendomsWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier