EjendomsWatch

Feriecenter sælger ejendomme og lejer dem tilbage

De nye ejere af det tidligere Middelfart Feriecenter vil bygge ny værelsesfløj og tror på fordobling af omsætning på tre år. Pengene skal komme fra sale and lease back af centrets ferieboliger, fortæller direktør.

Foto: Visit Middelfart

Middelfart Feriecenter er i gang med en genfødsel og vil bygge 100 nye hotelværelser, skriver Fyens Stiftstidende. Byggeriet er organiseret som 50 lejligheder med hver to værelser. Hver lejlighed kan 10 måneder om året bruges som to hotelværelser til konferencegæster og i ferieperioden til en familie. Direktør Morten Pedersen afventer i øjeblikket, om Middelfart godkender byggeriet med hotelret i stedet for hotelpligt.

"For os er det helt afgørende der kun bliver tale om hotelret, så vi kan frasælge værelserne og leje dem tilbage igen som feriehusene. Det er vores eneste mulighed for at få finansieret værelsesfløjen," siger Morten Pedersen til Fyens Stiftstiende.

For to år siden solgte Middelfart Sparekasse og Uhrenholt-koncernen feriecentret efter flere år med voldsomme underskud. Køber var en investorgruppe, som indsatte Morten Pedersen som direktør for at skabe en profitabel forretning.

Allerede sidste år nåede han sin målsætning om at gå i nul, og 2016 bliver endnu bedre, siger han til Fyens Stiftstidende. En af metoderne til at tjene penge har været at sælge 123 fritliggende ferieboliger fra og leje hovedparten tilbage igen. Efter en overvældende start med 92 solgte huse på én weekend i foråret, må Morten Pedersen dog konstatere, at planen kun delvis er lykkes, da 20 huse endnu ikke er solgt.

Rigmand tvinger feriecenter til at skifte navn

Ny hotelejer vender millionunderskud til millionoverskud på 10 måneder

Gammelt smuglerhotel går efter mere end overnattende gæster

Mere fra EjendomsWatch

Kampen om at vinde branchens hæder spidser til

EJENDOM2022: Både ejendomsselskaber, udviklere og digitale aktører kæmper om at vinde en af de tre prestigefyldte branchepriser på topmødet Ejendom2022 til november. Se nogle af forslagene til prisvindere her.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

EjendomsWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier