EjendomsWatch

Hotelinvestorer nøler med 50 meter højt Esbjerg-projekt

Folkene bag Hotel Esbjerg City har ventet på afklaring om parkeringshus. Selvom det nu er på plads, har investorerne ikke travlt med at gå i gang med det 13 etager høje projekt.

Foto: PR-illustration

Alle sten er nu ryddet af vejen for hotelfolkene bag Hotel Esbjerg City i midten af den vestjyske by, efter lokalpolitikerne har besluttet at bygge et kommunalt parkeringshus på Danmarksgade tæt ved. Det skriver Jydskevestkysten.

Alligevel kan Peter Petersen, indehaver af Hjerting Badehotel og sammen med E. Bank Lauridsen Holding erhvervsduoen bag det nye hotel, ikke sige noget om, hvornår spaden stikkes i jorden og byggeriet påbegyndes.

"Det har været en proces, da det har taget længere tid, end vi har regnet med, og vi har ikke villet bruge en masse krudt, før parkeringshus og arbejdet med lokalplan etc. har været klar. Vi er ikke kommet længere i det seneste halvandet år, og nu må vi så se, hvor hurtigt vi kan komme i gang igen," siger Peter Petersen til Jydskevestkysten.

Hotellet forventes at blive omkring 50 meter højt og kunne rumme op mod 100 værelser, 2 butikker på hver 100 kvm samt restaurant. Alt i alt kan der blive tale om 5230 etagemeter.

Påbud sender Esbjerg-søskendes ejendomsselskab i rødt

Ny bydel i Esbjerg står foran realisering

Fagforening bygger Esbjergs største kontorbyggeri

Mere fra EjendomsWatch

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

EjendomsWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier