EjendomsWatch

Lejerbo ekspanderer på Sjælland

Boligselskab indgår administrationsaftale med almene boligorganisation Lejerbo. Bedre styring, flere fordele for lejerne og fortsat selvstændighed, siger formand. Forretningsfører er sagt op.

Hovedgaden 24 i Høng er en del af ejendomsporteføljen hos Boligselskabet for Høng og Omegn. | Foto: PR

Boligselskabet for Høng og Omegn på Vestsjælland er efter 52 års selvstændighed tæt på at indgå en administrationsaftale med den almene boligorganisation Lejerbo, der administrerer 43.000 boliger på Sjælland og i hovedstadsområdet. Det skriver Sjællandske.

"Boligselskabets øverste myndighed i Høng, repræsentantskabet, har godkendt aftalen, der vil indebære en lang række fordele for beboerne i de 500 lejemål i Høng," siger Preben Westermann, formand for organisationsbestyrelsen, til avisen.

Han forventer, at den formelle aftale omsættes i praksis inden for de nærmeste uger. Formanden understreger samtidig, at Boligselskabet for Høng og Omegn fortsat er et selvstændigt boligselskab med repræsentantskab, organisationsbestyrelse og afdelingsbestyrelser.

Selskabets administrationskontor på Slagelsevej fortsætter med fire medarbejdere. Fra Lejerbo tilføres en ny medarbejder, der bliver en slags daglig administrativ leder for afdelingen. Boligselskabets forretningsfører siden 2000, Britta Skiber Rune, er sagt op. Hun har været sygemeldt siden maj.

Boligselskab overvejer fusion med BL

Udbud om opførelse af almene boliger i Holbæk er annulleret

Prestigefyldt alment byggeri på tidligere fyrværkerigrund bliver en fuser

Mere fra EjendomsWatch

Briefing uge 25: Sommernerver

Rentestigninger og øget inflation smitter også af på ejendomsmarkedet, og i ugens løb har flere vægtige aktører i branchen forsøgt at mane til besindighed. Ingen grund til panik, endnu i hvert fald.

Medie: Nervøse investorer sår tvivl om milliardhandler

To konkrete ejendomshandler til flere milliarder risikerer ifølge mediet Insidebusiness at falde på gulvet, efter at en række danske og udenlandske investorer har gransket aktiverne og fundet prisen alt for høj i et økonomisk klima præget af usikkerhed og nervøsitet.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

EjendomsWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier