EjendomsWatch

Lejerbo ekspanderer på Sjælland

Boligselskab indgår administrationsaftale med almene boligorganisation Lejerbo. Bedre styring, flere fordele for lejerne og fortsat selvstændighed, siger formand. Forretningsfører er sagt op.

Hovedgaden 24 i Høng er en del af ejendomsporteføljen hos Boligselskabet for Høng og Omegn. | Foto: PR

Boligselskabet for Høng og Omegn på Vestsjælland er efter 52 års selvstændighed tæt på at indgå en administrationsaftale med den almene boligorganisation Lejerbo, der administrerer 43.000 boliger på Sjælland og i hovedstadsområdet. Det skriver Sjællandske.

"Boligselskabets øverste myndighed i Høng, repræsentantskabet, har godkendt aftalen, der vil indebære en lang række fordele for beboerne i de 500 lejemål i Høng," siger Preben Westermann, formand for organisationsbestyrelsen, til avisen.

Han forventer, at den formelle aftale omsættes i praksis inden for de nærmeste uger. Formanden understreger samtidig, at Boligselskabet for Høng og Omegn fortsat er et selvstændigt boligselskab med repræsentantskab, organisationsbestyrelse og afdelingsbestyrelser.

Selskabets administrationskontor på Slagelsevej fortsætter med fire medarbejdere. Fra Lejerbo tilføres en ny medarbejder, der bliver en slags daglig administrativ leder for afdelingen. Boligselskabets forretningsfører siden 2000, Britta Skiber Rune, er sagt op. Hun har været sygemeldt siden maj.

Boligselskab overvejer fusion med BL

Udbud om opførelse af almene boliger i Holbæk er annulleret

Prestigefyldt alment byggeri på tidligere fyrværkerigrund bliver en fuser

Mere fra EjendomsWatch

Redder Roof Management: "Vi glæder os til at få skibet på ret køl"

Roof Management kan ånde lettet op, efter at branchekollegaerne fra Nectar Invest overtager ejerskabet fra bl.a. direktør Camilla Dalum og Gefion-direktør Thomas Færch. ”Man havde mistet blikket for det basale,” lyder det fra Nectar-ejer i et interview med EjendomsWatch. Ifølge Roof-direktør har flere købere været på banen. (Opdateret)

Innovater vinder udbud af 100 boliger i Kalundborg

På toppen af bakken ved Kalundborg skal der bygges boliger på 9500 kvm grund. Køb er betinget af lokalplan, som ventes på plads inden for et år. Planen er at finde en køber til projektet. Udviklingschef er optimist.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

EjendomsWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier