EjendomsWatch

Boligselskab overvejer fusion med BL

Organisationsbestyrelsen for sjællandsk boligselskab overvejer et udspil til lejerne om at blive en del af Boligselskabernes Landsforening. Det skal blandt andet ske for at opnå stordriftsfordele.

Hovedgaden 24 i Høng er en del af ejendomsporteføljen hos Boligselskabet for Høng og Omegn. | Foto: PR

Organisationsbestyrelsen for Boligselskabet for Høng og Omegn overvejer et udspil til 500 lejere på Vestsjælland, hvor den næststørste boligorganisation i Kalundborg Kommune vil komme til at indgå i et større fællesskab for almennyttige boligselskaber. Det skriver Sjællandske.

Baggrunden er, at organisationsbestyrelsen, repræsentantskabet og afdelingsbestyrelserne har været samlet til orienteringsmøde iscenesat af Boligselskabernes Landsforening (BL), der er interesse- og brancheorganisation for ca. 700 almene boligorganisationer med tilsammen flere end 545.000 boliger.

"Problemstillingen er jo, at de almene boligselskaber i stigende omfang udfordres på lovgivningen, der bliver mere og mere kompleks. Det betyder også, at den daglige forretningsfører skal kunne og vide mere og mere, og det er måske ikke den vej, vi skal gå i Høng," siger Preben Westermann, formand i organisationsbestyrelsen hos Boligselskabet for Høng og Omegn, til Sjællandske.

Han understreger, at der ikke er truffet nogen beslutning om noget som helst konkret. Når der skal træffes en beslutning, skal alle organisationens lejere have mulighed for at tage del i beslutningen.

Billigere husleje i vente efter politisk aftale om almene boliger

Domea forventer turbo på byggeriet med ny planlov

Byggesocietetet bakker op om lovkrav om almene boliger

Jysk ejendomsinvestor giver lokalpolitikere grå hår i hovedet

Mere fra EjendomsWatch

Bekymrede bestyrelsesmedlemmer trækker fondstilsyn ind i sag om ejendomsadvokater

FINGRENE I FONDSMIDLER: Erhvervsstyrelsen har bedt om en forklaring fra fond, hvor to advokater, der er far og søn, har modtaget millioner af kroner i diverse honorarer. Det sker efter en henvendelse fra to uafhængige medlemmer af fondsbestyrelsen, der ser på situationen "med stigende bekymring." Bestyrelsesformand afviser kritikken.

Proptech solgt til mediekoncern

"Det passer perfekt til strategien om at styrke vores eksisterende virksomheder via opkøb," lyder det fra koncerndirektør efter opkøb af softwarefirma målrettet ejendomsadministration.

DI-direktør med rette "etiske kompas" bliver ny frontfigur hos Ejendomdanmark

Afløseren for adm. direktør Jannick Nytoft findes hos Dansk Industri, men hans cv fra andre organisationer er langt. "Personlighed og ledelseserfaring" har vejet tungest i rekrutteringen, fortæller Ejendomdanmark-formand til EjendomsWatch og lufter ambition om at komme "tættere på vores medlemmer." (Opdateret)

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier