EjendomsWatch

Almene boligejendomme er på vej til Holbæk

Hovedentreprenøren bag alment boligprojekt for 90 mio. kr. i Nordvestsjælland er fundet. Projektet går i gang med det samme.

Foto: PR-illustration

STB Byg vinder hovedentreprisen på byggeriet af 93 almene boliger i nordvestsjællandske Holbæk for Vestsjællands Almene Boligselskab, VAB. Det skriver dagbladet Nordvestnyt.

"STB var lavestbydende blandt de fire bud, og firmaet går nu i gang med at lave aftaler med under­entreprenører, heriblandt også lokale håndværkere," siger Karsten Krüger, direktør i VAB, til Nordvestnyt.

Forhandlingerne med STB Byg fra Vejle er ikke endeligt afsluttet, men ifølge Karsten Krüger kommer entreprisesummen til at ligge omkring 90 mio. kr. Der opføres tre blokke i fem etager med 44 familieboliger, 29 ældreboliger og 20 billige boliger.

Det bliver formentlig i efteråret 2018, at de nye VAB-boliger står klar på Vølundsvej i Holbæk. Grunden på Vølundsvej husede frem til lukningen i 2006 slagteriet Danish Crowns opskærings- og pakkeafdeling.

Udbud om opførelse af almene boliger i Holbæk er annulleret

Boligselskab overvejer fusion med BL

Boligselskab giver sportstalenter tag over hovedet

Mere fra EjendomsWatch

Nye kræfter polstrer investeringsplatform til udlandseventyr

Nyt ejerskab hos digital investeringsplatform vil fordoble volumen og føre konceptet ud over Danmarks grænser. Tidligere Børsen-direktør skal booste kommerciel strategi og være med til at vise, "at The Many ikke bare er en god idé, men også kan blive en forretningsmæssig succes," som han siger til EjendomsWatch.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier