EjendomsWatch

Almene boligejendomme er på vej til Holbæk

Hovedentreprenøren bag alment boligprojekt for 90 mio. kr. i Nordvestsjælland er fundet. Projektet går i gang med det samme.

Foto: PR-illustration

STB Byg vinder hovedentreprisen på byggeriet af 93 almene boliger i nordvestsjællandske Holbæk for Vestsjællands Almene Boligselskab, VAB. Det skriver dagbladet Nordvestnyt.

"STB var lavestbydende blandt de fire bud, og firmaet går nu i gang med at lave aftaler med under­entreprenører, heriblandt også lokale håndværkere," siger Karsten Krüger, direktør i VAB, til Nordvestnyt.

Forhandlingerne med STB Byg fra Vejle er ikke endeligt afsluttet, men ifølge Karsten Krüger kommer entreprisesummen til at ligge omkring 90 mio. kr. Der opføres tre blokke i fem etager med 44 familieboliger, 29 ældreboliger og 20 billige boliger.

Det bliver formentlig i efteråret 2018, at de nye VAB-boliger står klar på Vølundsvej i Holbæk. Grunden på Vølundsvej husede frem til lukningen i 2006 slagteriet Danish Crowns opskærings- og pakkeafdeling.

Udbud om opførelse af almene boliger i Holbæk er annulleret

Boligselskab overvejer fusion med BL

Boligselskab giver sportstalenter tag over hovedet

Mere fra EjendomsWatch

Frederik Barfoed: Regeringsforslag er udtryk for "massiv hetz mod ejendomsbranchen"

Der er tale om ”en skræmmende og meget uhyggelig udvikling,” når regeringen ønsker at styre lejeudviklingen på det private boligmarked. Sådan lyder det fra Barfoed Groups koncerndirektør, Frederik Barfoed, der kalder det ”gratis point,” når pensionsinvestoren Danica går ud og lover rabat på de inflationsregulerede huslejestigninger.

Udlejer sætter grænse for lejestigning: Nuværende niveau er "i overkanten"

Lejere hos AKF-koncernen vil det kommende år ikke opleve, at den ellers indeksregulerede husleje stiger mere end 4 pct. ”Det er vigtigt for os, at vi ikke bidrager til en usund økonomi hos vores boliglejere,” forklarer topchef Ino Dimits, der ikke mener, at et lovindgreb fra regeringens side er vejen frem. (Opdateret)

Analyse: Tryghed for lejerne bliver atter valgtema

Ved at appellere målrettet til landets lejere vandt den siddende S-ledede regering folketingsvalget i 1998 med ét enkelt mandats flertal. Nu tyder det på, at en Mette Frederiksen i modvind vil forsøge at gentage manøvren.

Aarhus-kollegie nedlægger over 600 værelser

En gæld på 60 millioner til staten. Lejetab for flere millioner. Nu vil man problemerne til livs, lyder det fra bestyrelsen bag Skjoldhøjkollegiet i Aarhus. Frasalg indgår i planerne.

Huslejeloft møder blandede følelser: "Statsstyring" og "uhørt"

Reaktionen spænder fra utilfredshed til forståelse, når det gælder ejendomsselskabers syn på, at regeringen vil indføre et toårigt loft over lejestigninger. Dansk Industri kalder det ”gift for fremtidige danske investeringer” og mener, at indgrebet ikke hører til i et retssamfund. (Opdateret)

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

EjendomsWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier