EjendomsWatch

TK Development og pensionskasse bygger boliger i Nordhavn

Boligejendom fuldender københavnerkvarteret Amerika Plads, som By & Havn har udviklet siden 2000.

Foto: PR-illustration

Kvarteret Amerika Plads i Københavns Nordhavn er nu tæt på at være færdigudviklet. Boligejendommen Amerika Have kommer til at bestå af 121 lejligheder fordelt på op til 13 etager.

De første beboere forventes at flytte ind til foråret 2017. TK Development ejer den ene halvdel af det færdige projekt, mens AP Pension ejer den anden.

"Der er tale om attraktive ejerboliger, som allerede har tiltrukket sig meget stor interesse, og vi forventer at salget fortsætter i samme høje tempo. Amerika Have er ejerboliger, hvilket investeringsmæssigt spiller fint sammen med de udlejningsboliger, som AP Pension i disse år opfører i stor stil," siger Peter Olsson, direktør i AP Ejendomme, i meddelelsen.

Udviklingen af Amerika Plads begyndte i år 2000. Siden har By & Havn i selskab med TK Development både solgt og selv udviklet byggegrunde på i alt 150.000 etagemeter. 

"For By & Havns vedkommende er en epoke ved at nå sin ende. Vi har lukket det sidste hul på Amerika Plads. Og det bliver lukket med manér af et imponerende boligbyggeri, der bliver en daglig glæde for hele området og særligt for de mange mennesker, der flytter ind til foråret," siger Jens Kramer Mikkelsen, adm. direktør i By & Havn, i meddelelsen.

Byggeriet er tegnet af Vilhelm Lauritzen arkitekter, og 5E Byg er totalentreprenør på byggeriet.

Banjospillende hitmager sælger historisk ejendom

TK Development forventer fremgang efter markant underskud

Fynsk byggefirma fortsætter vækst

Mere fra EjendomsWatch

Kaserne solgt til pengemænd fra Dubai – udlandsdansker spøger stadig

Tidligere militærkaserne i Nordsjælland er blevet solgt for et tocifret millionbeløb til udenlandske investorer. Udlandsdansker, der længe har forsøgt at overtage ejendommen, spiller stadig en rolle. Kurator i konkursboet, der sælger, varsler erstatningssag på baggrund af tidligere mislykkede handler.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

EjendomsWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier