EjendomsWatch

Bech-Bruun udpeger afløser for ejendomsveteran

Advokatfirmaet finder afløseren internt og undgår større rokader, efter at mangeårig chef stoppede for at blive ejendomsinvestor.

Foto: PR

Steen Puch Holm-Larsen afløser Torben Schøn i spidsen for advokatfirmaet Bech-Bruuns ejendomsafdeling, Fast Ejendom, i København.

Det oplyser Christian Ejvin Andersen, driftsdirektør (COO) og vicedirektør hos Bech-Bruun, til EjendomsWatch.

Bech-Bruuns afdeling i Aarhus, Fast Ejendom & Entreprise, bliver fortsat ledet af Jesper Bøge Pedersen, mens afdelingen Konfliktløsning, Entreprise, Transport & Forsikring i København bliver fortsat ledet af Jes Anker Mikkelsen.

Torben Schøn, der tidligere har stået i spidsen for advokatfirmaets ejendomsafdeling, stoppede for nylig for selv at blive ejendomsinvestor.

Ejendomsveteran stopper hos Bech-Bruun

Ejendomsadvokater går solo - sammen

Direktør stopper i Ejendomsforeningen Danmark

Mere fra EjendomsWatch

Briefing uge 4: Flyvende udskiftning

Der blev i den forgangne uge både taget afsked og budt velkommen i de højere luftlag hos en håndfuld større danske ejendomsaktører. Hos DSB måtte en overrasket chefveteran eksempelvis for første gang i sit liv prøve, hvordan det er at være arbejdsløs.

Danske Mipim-deltagere glæder sig til igen at netværke

MIPIM 2022: Europas største ejendomsesse, Mipim, vender tilbage til marts, og mange i branchen ser frem til at mødes efter en længere corona-pause. "Det er voldsomt effektivt," siger Exometric-topchef om en af årsagerne til den store interesse. Også Elf Development og Carlsberg Byen er topklar.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier