EjendomsWatch

Bech-Bruun udpeger afløser for ejendomsveteran

Advokatfirmaet finder afløseren internt og undgår større rokader, efter at mangeårig chef stoppede for at blive ejendomsinvestor.

Foto: PR

Steen Puch Holm-Larsen afløser Torben Schøn i spidsen for advokatfirmaet Bech-Bruuns ejendomsafdeling, Fast Ejendom, i København.

Det oplyser Christian Ejvin Andersen, driftsdirektør (COO) og vicedirektør hos Bech-Bruun, til EjendomsWatch.

Bech-Bruuns afdeling i Aarhus, Fast Ejendom & Entreprise, bliver fortsat ledet af Jesper Bøge Pedersen, mens afdelingen Konfliktløsning, Entreprise, Transport & Forsikring i København bliver fortsat ledet af Jes Anker Mikkelsen.

Torben Schøn, der tidligere har stået i spidsen for advokatfirmaets ejendomsafdeling, stoppede for nylig for selv at blive ejendomsinvestor.

Ejendomsveteran stopper hos Bech-Bruun

Ejendomsadvokater går solo - sammen

Direktør stopper i Ejendomsforeningen Danmark

Mere fra EjendomsWatch

Briefing uge 32: Hvad er god service?

Branchen for ejendomsservice viste igen, at dens store akilleshæl er indtjeningen, mens resten af Danmark diskuterede, om udlejere har ret til at hæve huslejen, når inflationen stiger. Ugens overflyvning af de største historier på EjendomsWatch er klar.

Klumme: Forkast ny lov om andelsboliger

Den nuværende vilkårlighed i valuarvurderinger af andelsboliger vil fortsætte, hvis regeringens forslag om at ændre andelsboligloven, bliver til virkelighed, lyder det fra valuar Lars Wismann i denne klumme.

Jury på plads til Årets Ejendomsvirksomhed

EJENDOM2022: Erfarne navne fra ejendomsbranchen skal finde de bedst kvalificerede bud på vinderne af tre nye branchepriser, som uddeles på topmødet Ejendom2022 til november. Først skal EjendomsWatchs læsere og andre interesserede dog indstillle mulige kandidater.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

EjendomsWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier