EjendomsWatch

Direktør stopper i Ejendomsforeningen Danmark

Knap et halvt år i brancheforeningens øverste ledelse blev det til for Lars Brondt. Han rykker videre til ejendomsadministrator, hvor han skal varetage nyoprettet stilling.

Foto: Sara Galbiati/PR

Lars Brondt har efter fem års ansættelse i Ejendomsforeningen Danmark valgt at fratræde sin stilling som direktør.

Han tiltræder i stedet en nyoprettet stilling som markeds- og udviklingsdirektør hos ejendomsadministratoren Datea, skriver brancheforeningen i en pressemeddelelse.

Ifølge pressemeddelelsen er baggrunden til Lars Brondts skifte primært et ønske om at arbejde mere kommercielt.

Så sent som 1. april i år blev Lars Brondt rykket op som direktør ved siden af adm. direktør Torben Christensen efter at have været juridisk direktør. Her blev udnævnelsen lanceret som en del af en ny udviklingsplan for brancheforeningens sekretariat.

Ejendomsforeningen Danmark får ny direktør

"Vi skal have et større vingefang på direktionsplan. Vi har ikke gjort det dårligt, men vi dækker mange områder. Det er vigtigt, at vi kommer ud med formanden eller direktionen og taler med en vis vægt, når vi taler med politikere eller andre interessenter. Derfor består direktionen nu af to, der dermed tegner foreningen udadtil," sagde John Frederiksen, bestyrelsesformand i Ejendomsforeningen Danmark, dengang til EjendomsWatch.

"Vi har de rigtige meninger, men de skal ud over rampen"

Ifølge pressemeddelelsen tager John Frederiksen beslutningen til efterretning, om end han meget gerne havde set, at Lars Brondt havde fortsat sit virke i foreningen.

Lars Brondt kom til Ejendomsforeningen Danmark den 1. december 2011. Han har tidligere arbejdet som erhvervsjuridisk chef i Landbrug & Fødevarer og som advokat hos Accura Advokataktieselskab, Westergaard & Alstrøm Advokatfirma samt Plesner Advokatfirma.

Lars Brondt blev cand.jur. fra Aarhus Universitet i 2003, advokat i 2007 og har derudover en masteruddannelse i kommunikation fra RUC.

Ejendomsforeningen Danmark vil nu søge efter en ny juridisk chef.

"Vi skal være ejendomsbranchens naturlige omdrejningspunkt"

Ejendomsforeningen kritiserer udspil til ny erhvervslejelov

Ministerium tøver med at tage fat om udskældt klimapakke til boligforbedringer

Mere fra EjendomsWatch

Briefing uge 47: Den svære afsked

Udskiftning i ledelseslaget hører til livets gang i den danske ejendomsbranche, men som vi så eksempler på i den forgange uge, kan det gøres mere eller mindre elegant. Samtidig gjorde nogle af de helt store aktører sig gældende, og den største af dem alle truede ligefrem med at vende Danmark ryggen.

Aftale med ny statslig superfond betyder fuldt hus hos pensionsinvestor i Nordhavn

AP Ejendomme og Danmarks Eksport- og Investeringsfond indgår lejeaftale til et trecifret millionbeløb, der gør den nye offentlige fællesfond til ankerlejer i det knap 17.000 kvm store Orienthuset, som står klar i Nordhavn til marts. Adm. direktør hos AP Ejendomme Peter Olsson beretter om markant lejerinteresse fra både ind- og udland.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

EjendomsWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier