EjendomsWatch

Ejendomsadministrator idømt kæmpebod for direktørtitel

Landsretten stadfæster dom mod tidligere direktør for overtrædelse af konkurrenceklausul efter skifte til konkurrent. Han mener selv, at der er tale om en teknikalitet.

Foto: Colourbox

Har du nogensinde tænkt over, hvad en direktørtitel har af værdi? Det kan være et svært regnestykke med forskellige facitter. Men nu har Landsretten afgivet sit bud på det i forbindelse med stadfæstelsen af en dom. Her lyder værdien af den nette sum af 500.000 kr.

Vestre Landsret har afsagt dom i sagen mellem Peter Lautrup og CEJ. Det er blevet til en stadfæstelse af dommen fra Byretten i Aarhus, hvilket betyder, at Peter Lautrup skal betale en halv mio. kr. for overtrædelse af konkurrenceklausuler.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.

Det kræver intet kreditkort og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra EjendomsWatch

Briefing uge 2: Over grænsen

Udenlandske investormilliarder tilflyder i højere grad end nogensinde før det danske ejendomsmarked, hvilket skaber grobund og et lukrativt marked for lokale aktører, der ønsker at give en hjælpende hånd.

Arkitektchef fratræder "efter gensidig aftale"

Erik Arkitekter i Viborg har ved årsskiftet sagt farvel til sin adm. direktør, der også har været partner. Forretningsudvikling kræver et blik for nuancerne hos hver kunde, uddyber virksomheden.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier