EjendomsWatch

Ejendomsveteran stopper hos Bech-Bruun

Torben Schøn, der har stået i spidsen for advokatfirmaets ejendomsafdeling, vil selv være ejendomsinvestor, skriver Børsen.

Logistikejendomme bliver det nye interessefelt for advokat Torben Schøn, der efter 30 år hos advokatfirmaet Bech-Bruun, senest som leder af firmaets ejendomsafdeling, nu selv vil være ejendomsinvestor, skriver Børsen.

"Det er bestemt ikke i den store målestok. Vi har specialiseret os i nogle ejendomme, der servicerer logistik i Københavns Lufthavne og brugerne omkring lufthavnen. Det sker sammen med en partner. Der er tale om ejendomme, der kan tåle at blive brugt hårdt," siger Torben Schøn til avisen.

Over for avisen vil han ikke røbe størrelsen af ejendomsporteføljen, men adspurgt om det er 200 mio. kr., svarer han, at han helt ærligt ikke ved det, men at det er et pænt beløb.

"Her i verden er intet tjent, før det er solgt. Det har hele ejendomsområdet lært mig. Det er tale om papirpenge, indtil ejendommene er solgt," siger han til Børsen.

Mere fra EjendomsWatch

Danica finder ny administrator af tocifret milliardportefølje

En af landets største ejendomsadministratorer, CEJ, skal fra 1. oktober overtage administrationen af Danica Ejendommes portefølje af erhvervs- og boligejendomme.”Det styrker selvtilliden i organisationen,” lyder det fra topchef. Aftalen bliver blandt CEJ’s største og overtages fra den større konkurrent Newsec. (Opdateret)

Læs også

Seneste nyt

EjendomsWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier